Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket is idegesít, amikor a...

Titeket is idegesít, amikor a munkahelyi wcben rátok oltják a lámpát? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Valaki a munkahelyen folyamatosan szétnézés nélkül oltja le a wcben a villanyt... most a legutóbbi alkalommal konkrétan két fülke volt foglalt(az egyikben én voltam), és a harmadik hölgyike fogta magát és lekapcsolta kifelé....

Milyen újkeletű zöld hippi szokás már ez? Miért kell? Még megérteném, ha úgy kapcsolja le, hogy nincs benn senki... de állandó jelleggel rám van oltva a villany, és több kolléganőm is panaszkodott már erre.

Mindig ki szoktam szólni, és van hogy célt ér, és akkor visszakapcsolja a villanyt, de legtöbbször meg se hallja és kimegy...

Ráadásul mozgásérzékelős, szóval magától is leoltódna, ha nincs benn mozgás, de valaki ezt a koncepciót sem képes felfogni...

Már üzenetet is hagytam a kapcsolón(sticky note), de másnapra egyből leszedték.

Ötletek, hogy mivel lehetne kiiktatni az agyatlanul, ész nélkül környezetvédőt?

Köszi, Üdv

2018. máj. 24. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha mozgásérzékelős, akkor nem kapcsol fel, amikor megmozdulsz?

Amikor én új helyen kezdtem dolgozni, rendszerint én is lekapcsoltam a villanyt, aztán szóltak nekem, hogy nem kéne, náluk az a szokás, hogy állandóan ég a villany, megértettem, többet nem kapcsolgattam. Nálunk a fülkékben és a mosdó főterében külön-külön van villany, így annyira nem zavaró, de én a te helyedben legközelebb hasonló esetben gyorsan elvégezném a dolgom, hogy kiderítsem, ki az illető, és beszélnék vele.

2018. máj. 24. 14:30
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát ha lekapcsolják, akkor a mozgásérzékelő sem működik.

Remélem lesz egyszer szerencsém elcsípni... :D

2018. máj. 24. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémádat. Én ilyenkor egyszerűen kiszólok, ha kapcsold vissza. Nagy ügy, mi?
2018. máj. 24. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Jól elolvastad a kiírásom :)

"Mindig ki szoktam szólni, és van hogy célt ér, és akkor visszakapcsolja a villanyt, de legtöbbször meg se hallja és kimegy..."

2018. máj. 24. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
6-os, 10-es, szakadok xddd
2018. máj. 25. 07:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Te is kapcsold le a villanyt mikor épp cuccot cserél. :)
2018. máj. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!