Ti betartjátok a munkaidő végét, vagy próbáltok hamarabb elosonni?
Figyelt kérdés
Én lényegesebben korábban nem tudok,mert ezt nagyon figyelik,de tény hogy 5-15 perccel korábban kiosonok,nekem már ez is sikerélmény.2018. máj. 21. 09:22
21/23 anonim válasza:
Amíg sima irodista voltam addig mindig később mentem be fél-háromnegyed órával és volt, hogy hamarabb mentem el. Ha nálunk dolga van valakinek bármikor elmehet. Nem kell a nagyfőnöktől engedélyt kérni. De mióta vezető beosztásban vagyok azóta én vagyok az első és én vagyok az utolsó aki elmegy. Ha nagyon nagyon fontos dolgom van max akkor megyek el arra a pár óra hosszára.
22/23 anonim válasza:
Nekem rugalmas a munkaidőm. Nem nézik, hogy mennyit dolgozom bent, csak a feladat legyen elvégezve.
23/23 anonim válasza:
Ennyi pénzért, amennyit kapok? (eü-BEN dolgozó, diplomával bérminimum)
Megyek el innen, amikor csak tudok, mindegy mennyi az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!