Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti betartjátok a munkaidő...

Ti betartjátok a munkaidő végét, vagy próbáltok hamarabb elosonni?

Figyelt kérdés
Én lényegesebben korábban nem tudok,mert ezt nagyon figyelik,de tény hogy 5-15 perccel korábban kiosonok,nekem már ez is sikerélmény.
2018. máj. 21. 09:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kiosonni, ez egesz banda (200+ ember) ott a kapuba 15 percel koraban. 16.00-ig van a munkaido, legrosszabb esetben is 15.50-kor megyunk ki a kapun. Meg a fonok is.
2018. máj. 21. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam kiosonni. Egyrészt nem utalom a munkámat, másrészt meg értelme sem sok lenne, mert céges buszok szállítják az embereket. Minek osonnék ki? Akkor sem fog előbb indulni a busz.
2018. máj. 21. 11:34
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Tekintve,hogy a főnököm az utóbbi időben szeret kevesebbet fizetni(túlórával is),így tőlem se várjon teljes munkaidőt.Vannak akik még a termelést is szabotálják...
2018. máj. 21. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam elosonni, sot, inkabb bent maradok tovabb egy negyed orat, hogy rendesen be legyen fejezve minden. (Negy fos csapatban dolgozunk, ket tag tovabb van bent alapbol, de nem bizom bennuk, hogy egyedul is meg tudnak mindent csinalni, igy inkabb bent maradok elrendezni meg par dolgot gyorsan.) A szuneteket viszont nem szoktam szigoruan figyelni, ha 2-3 perccel tovabb vagyok kint, akkor ez van, eleve nem viszek ki telefont, szoval nem is tudom figyelni az idot.
2018. máj. 21. 12:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8 óra, az 8 óra, ezt írtam alá a szerződésemben, ehhez is tartom magam. Ők se kerekítenek lefelé pár száz forintot a fizumból hónap végén... Másrészt ha én nem teljesíteném a kötelességeimet, hogy várhatnám el, hogy a munkáltató korrekt legyen?

Egyébként ha indokolt esetben egyszer 10-15 percel le kell lépnem hamarabb akkor szólok és elengednek. Én úgy gondolom ez így bőven fair. Soha nem értettem, ha valaki kibírt ott 8 órát, akkor az az 5-10 perc már nem mindegy?? Annyival több dologra lesz ideje délután vagy mi?

2018. máj. 21. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig előbb megyek ki egy 10 perccel. Éjszaka járok haza, és olyankor ritkán megy a busz. Ha lekésem akkor lekésem a villamost, a metrót és a hévet is. Szóval ha nem megyek el 10 perccel korábban akkor majd 1 órával később érek haza. De megbeszéltem a főnökkel és azt mondta semmi gond.
2018. máj. 21. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
Ha szeretnék előbb elmenni, akkor szólok és elmegyek, de nem sunnyogok ezzel (pedig a kutya se nézi nálunk), egyszerűen korrektül szeretem megoldani a dolgaim, főleg, hogy a cég is mindig korrekt volt velem. Voltak kollégáim, akik pontban a munkaidő végén 5-kor lezártak mindent, emailt vagy épp amin dolgoztak feladatot félbehagyva és 5:01-kor már kinn voltak az ajtón. Igazából én csak röhögtem rajtuk, sose tudtam megérteni az ilyesmit. Biztos nagyon fájt volna nekik még 5-10 percet benn maradni és befejezni amin dolgoztak, ahelyett, hogy másnap kezdhetnék elölről.. Nem tudom mit hittek, kivel csesznek ki, mert igazából csak saját magukkal.. :D
2018. máj. 21. 14:45
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
17, ez nem arról szól, hogy kicseszni valakivel, hanem arról, hogy nincs ingyenebéd. A munkáltató nem fogja kifizetni az 5-10 perceket, amik egy hónap alatt bizony órákat tesznek ki, márpedig a munkavállaló nem csak a szakértelmét bocsátja áruba, hanem az idejét is.
2018. máj. 21. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
#18 Munkáltatótól függ. Ha én azt mondom a főnöknek, hogy pl. hadd menjek el valamikor egy másfél órával hamarabb, mert az elmúlt héten benn maradtam 10 perceket munka után befejezni ezt-azt, akkor örömmel elenged. Ez az összes eddigi munkahelyemen is így volt. Egyébként meg félbehagyni egy emailt azért, mert azt a pár percet nem fizetik ki, nettó szarrágás szerintem.
2018. máj. 21. 17:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rugalmas a munkaidő, én 6-től 2-ig dolgozom. Ha negyed órával korábban kell elmennem, akkor 3/4 6-ra megyek, így nincs kiesés az időben. Ha csak nincs kedvem még negyed órát dolgozni, akkor hamarabb elkezdek pakolni, takarítani az asztalom körül és jól elhúzom.
2018. máj. 21. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!