Melyik dunántúli gyárba adnak letelepedési kötvényt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 08:18
2/11 anonim válasza:
A balaton nevű óceán mellet van ez a falu azzhiszem Amerika a neve, de nem biztos nem ismerem ennyire a dunán túlt.
3/11 anonim válasza:
#2 A Balaton nevű falu az ország keleti részén van, ne irkálj butaságokat! :)
4/11 anonim válasza:
2: A Yankton tó partján van egy Balaton nevű település ami Amerikában van, Minnesota államban. Ott kérhetsz letelepedési kötvényt, max. nem adnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát ti nagyon bunkók vagytok, azért kérdem mert Gyöngyösön kapnak, és érdekell máshol is így van-e
2018. máj. 19. 08:58
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Akkor mégsem lehet akkora butaság amit írta az előzőek, hiszen Balaton még 80 kilométerre sincs Gyöngyöstől.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vagytok kötekedősek csak meg kérdeztem melyik dunántúli városba van még ilyen mert Gyöngyösön van ismerős is kap olyat
2018. máj. 19. 09:24
8/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Azért vagyunk ilyenek, mert a letelepedési kötvényen te valószínűleg mást érthetsz, mint mi:
Ha egy kicsit bővebben kifejtenéd a te verziódat, akkor talán értelmes válaszok érkeznének.
9/11 anonim válasza:
Nem bunkók vagyunk, hanem te kérdezel butaságot. Valamit nagyon keversz.
Milyen állampolgár vagy? Hol akarsz letelepedni?
A letelepedési államkötvényt gazdag külföldieknek találták ki, akik gyorsan és egyszerűen akarnak az EU-ban letelepedni.
Magyar gyárakban biztos nem osztogatnak ilyeneket.
10/11 A kérdező kommentje:
én kérek elnézést
2018. máj. 19. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!