Dunántúli betanított munkából jó életet lehet élni, jó fizetéssel, laza munkatempó mellett, jófej kolégákkal?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 10:50
1/15 anonim válasza:
Dunántúlon élek,és kinek mi a jó fizetés..hova akarnál menni?
2/15 A kérdező kommentje:
Oda ahol jó a fizetés, laza a munkatempó, jófejek a kolégák, biztosítanak szállást, nem kötelező az éjszakai műszak és van menza.
2016. szept. 5. 11:06
3/15 A kérdező kommentje:
És 8 órás műszakok vannak, 12 az nekem sok.
2016. szept. 5. 11:08
6/15 anonim válasza:
Adnak szállást,cigányokkal vagy összezárva,ha szerencséd van nem lopnak és nem leszel a csicskájuk.
A meló is jó,3 műszakban kidolgozod a beled.
7/15 anonim válasza:
Betanított munkáért laza munkatempó mellett mikor adtak jó fizetést Magyarországon? De ha a világon mutatsz ilyen helyet, azt is elfogadom.
Sokat akarok keresni, de nem akarok sokat dolgozni, és alkalmazkodjon a munkahelyem az én elvárásaimhoz - na, az ilyen felfogású emberek nem fognak soha jól keresni. És sajnos mivel ilyen gondolkodású emberből van a legtöbb, ezért nehéz a cégeknek a megfelelő munkaerő megtalálása, akiben van még némi alázat a munka iránt.
8/15 anonim válasza:
jó életet lehet élni, jó fizetéssel, de sok munkával, gyakori 12 órázással és hétvégi munkával.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy olyan sejtésem, hogy cigányokkal zárnának össze.
2016. szept. 5. 13:00
10/15 anonim válasza:
Én itt élek, és az összes csak álmodozás amiket leírtál. Meló van, feszített munkatempó 12 vagy 6+2 folyamatos műazakrendben, szarért hugyért, és 3hónap után repülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!