Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mi a munkakör...

Szerintetek mi a munkakör neve ha az alábbiak a feladataid? (irodai) kivancsi vagyok a tippekre

Figyelt kérdés

Pénzügyi nyilvantartások vezetese a bejövő es kimenő számlákrol, banki mozgás szerint azok kivezetése, koltségszámlák utalása heti szinten ez 10-20 millio ft, a nem fizető ügyfelek felszolitasa kamat szamitas

Számlázás valutaban devizaban

Számlaellenorzes ha pl tobbet követel valaki mint ami szerzodes szerint jogos lenne akkor egyeztetések a szamlakiallitokkal konyvelőkkel

Konyvelok munkajanak ellenorzese ha hibaznak az az en felelossegem szoval ha pl miattuk nincs az áfa időben befizetve es büntet a Nav akkor engem vesznek elo

Szakmai doksik ellenorzese hogy van e eredeti peldany ha nincs akkor azt körözni es ellenorzes hogy megfelelnek e a valosagnak es torvenyeknek azaz egy nav ellenorzesnel mindennek stimmelnie kell

Jelentest irni hajszalpontosan mindenrol (egy céget lejelenteni hogy milyen problemakat oldottam meg es mik az ujabb nyitott kerdesek 8 oras melo es van 5 cég a kezedben akinek utalsz az ugyfeleinek szamlazol reklamaciokat intezel)

Munkaugyet is ellenorzod. Allashirdetest adsz fel interjukat szervezel beleptetesrol megkuldod a konyvelonek az adatokat te utalsz béreket letiltast apák fizujábol a gyerektartast. Ellenorzod az oraszamokat annyi van e a munkaszerzodesben amennyi a berlapon es jelenletin es annyit szamlazott e az alvallalkozo ezek gyakorta nem stimmelnek okokat feltarsz megoldasokon dolgozol

Nyomon koveted az ugyvedi birosagi es mindennemu levelezeseket reagalod te konzultalsz az ugyvedekkel is

Konyvelesre te keszited elő a szamlakat bankkivonatokat ellenorzod az Àfalistat, fizetendo adokat stb

Alvallalkozokkal egyeztetsz

Kimutatasokat csinalsz a cégek profitjafol vagy deficitjérol

Feltarod a nagyobb kiadasok okait azokat kontrollalod beszallitokkal egyeztetsz stb

Ugyfelpanaszokat intezel

4 cégnek viszed az ilyen ügyeit.

2018. máj. 10. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pénzügyi előadó szerintem.

Egyébként annak sorolja be, aminek akarja, amíg van aki elvállalja ennyiért olyan feltételek mellett, amiket leírtál.

Én biztos, hogy nem vállalnám, máshol ezért a "mindenes" pozícióért a minimálbér sokszorosát kapnád.

2018. máj. 10. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Bérszámfejtő előkészítészítőre tippelnék.
2018. máj. 12. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es vagyok javítva:előkészítő.Ezt van hogy adminisztrátornak hívják.Ezért adható minimálbér is.Sztm váltsál,a rugalmasság nem minden.
2018. máj. 12. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!