Van itt olyan nő, aki férfias munkát végez?
Ha igen mit/milyen területen dolgozol?
Sokkal több a férfi kollega mint a női?
Jól érzed így magad?
A környezetednek nem fura?
Van olyan akit ismerek, de az előttem szólókból kiindulva inkább nem említem meg ki és mit csinál.
A környezetem elfogadta. Néha kapott kritikát, de ki nem kap (őszintén)?!
És igen, több az ilyen munkát végző férfi.
Raktárvezető vagyok egy 3000 négyzetméteres raktárban.
4*3000 négyzetméter raktárterületünk van, a másik 3 területre pasi raktárvezetők vannak, de imádom őket, hatalmas arcok, meg sokat segítenek nekem, ha kell. Főleg eleinte. Nekik valahogy sokkal természetesebben jön egy targonca teherbírás, vagy egy kamion pakolási alaprajz vagy hogy fejben 2 perc alatt összeadják szorozzák, mit hogy kell egy konténerbe rakni, de nagyon sok tudást átadtak, mostmár én is kezdek "felérni" hozzájuk :D Kb 10 beosztottam van, mind férfi, plusz mint írtam a másik 3 raktárvezető is férfi, plusz az őrség és a sofőrök is férfiak. Úgyhogy magam vagyok nő.
A szomszéd irodákban vannak csajok fuvarszervezés, pénzügy, hr ilyesmi osztályokon, velük is elvagyok, de én férfiakkal szeretek dolgozni, a nők folyton kavarnak/puffognak/hisztiznek/problémáznak stb, nem igen lehet velük elleni hosszú távon.
Engem a férfiak amúgy is jobban befogadnak, mert a külsőmön kívül abszolút férfias vagyok :D Attól hogy magassarkúban járok be meg szeretek csini lenni sokkal jobban érdekel a tippmixelés, a horgászat, a fegyverek, az autók vagy a sörözés mint a sminkcuccok mint beszédtéma. Abszolút szuperül érzem magam így.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!