Van itt más férfi is akinek az teszi tönkre az egész életet hogy túl sovány, gyenge fizikumú és még csak nem is férfias?
Nálunk egy havi korlátlan konditerem használat 9900 Ft.
Szerintem nem kivitelezhetetlen, de akár fel is vehetsz 240000 Ft hitelt és két év alatt elég izmosra ki tudod magad gyúrni.
Nem mellesleg, már rengeteg sovány, gyenge, öreg biztonsági őrt láttam a postákon és a szupermarketekben.
Járj csak el kondizni. Első, hogy a szilárd étkezésed tedd rendbe.
Alacsony is vagy?
Szerintem túlreagálod, ne legyél ennyire elkeseredve. Én például kövér vagyok, és erről már sokkal inkább tehetek, mint te arról, hogy sovány vagy. A szókincsed alapján kétlem, hogy nem lennél alkalmas gyári munkára sem. Ha pesti vagy, jelentkezz buszsofőrnek, ott most 400 a bruttó, és már autóra vonatkozó jogsival is fölvesznek. Nyilván vannak munkahelyek, ahová kell a jó megjelenés, de sokkal több olyan van, ahová nem. Ha pedig nem érzed magad elég okosnak, akkor tanulj angolul, az első nyelvtanfolyam ingyenes.
Aki meg kinevet, azt nevesd ki te is.
Ha barátaid sincsenek, írj nyugodtan nekem.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!