Van itt más férfi is akinek az teszi tönkre az egész életet hogy túl sovány, gyenge fizikumú és még csak nem is férfias?
Figyelt kérdés
Nekem ez teszi tönkre az életem, a csajoknál esélyem sincs így, nincs önbizalmam, utálom magam utálom ezt a testet. Ráadásul okosnak se születtem munkám sincs jelenleg elegem van mar mindenből. Még a gyári munkákhoz is balek vagyok, az is nehéz nekem. Igazából ha nem lennék egy csontrakéta hanem legalább dagadt akkor beállhatnék biztonsági őrnek és legalább lenne melóm. De a soványságomnak köszönhetően ez sem lehetséges mert igy csak kinevetnének meg senki se alkalmazna. Szívesen járnék kondiba meg szednék táplálék kiegészítő porokat hogy nagyobb legyek de ezek sok pénzbe kerülnek. Nem tudom mit tegyek jobb lenne nem élni. Amilyen szerencsétlen vagyok rám még lehet hogy a porok sem hatnának. 25F2018. máj. 1. 18:01
11/11 anonim válasza:
Viccelsz?
Ilyen magassággal tessék terembe menni és gyúrni!
Állat leszel!
Meg egzisztenciálisan is próbálj felfele lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!