Mit tennétek egy munkahelyen ha a főnök átverte volna az egész céget?
Mit tennétek ha a cégnél a főnök tavaly év végén azt mondta volna nincs keret béremelésre de emelni kell mert mindenütt emelnek, hát más megoldás nincs, el kell küldeni pár embert és a megtakarított bérükből lehet emelni.
Persze ez azzal jár hogy több munka jut mindenkire mert az elküldöttek melóját is el kell valakinek végezni.
Majd januárban elküldtek 5 embert, és alaposan megnőtt a munka.
Lassan május lesz, de bért semmit se emeltek senkinek.
Vagyis munka az van pénz az nincs = átvertek.
Mit lépnétek?
"Annyi, hogy azonnali felmondást beadhatsz arra hivatkozva"
Azt nem teszem nyilván csak akkor lépek ha van hova.
Ezért kellene piacképes szakma és nagy multihoz menni dolgozni és az ilyen gagyizást el lehet kerülni.
Ezért kellene tanulni amire kereslet van.
Megkérdezném mi okozza a pénz elmaradását. Az is lehet, hogy visszamenlőeg majd kifizetik, ha rendeződtek anyagilag.
Neked nincs vállalkozói vénád? Kicsit gondolkozz már cégvezetőként ;)
"Neked nincs vállalkozói vénád? Kicsit gondolkozz már cégvezetőként ;)"
Aztán mégis miért kéne nekem cégvezetőként gondolkodnom?
Nem vagyok az nem is akarok az lenni. Én csak egy beosztott vagyok és azt tudom hogy a főnök, a cég első embere ezer tanú előtt kijelentett valamit ami full kamu volt, innentől fogva a cég első embere a szememben nem több egy zsák szarnál.
Hát ez az hogy és és semmi. Épp ez az.
Még egy nyolc elemis tisztességes utcaseprő (ha tisztességes...) ügyel arra hogy ne hazudjon a képedbe.
Mert ez ÖNMAGÁVAL szemben kéne legyen elemi elvárás, hogy aztán este a tükörbe tudjon nézni.
Sokat érsz a tisztességgel ha élheted a semmilyen életet.
A kapitalizmus ilyen kérdező,minden sikeres ember szokott kicsit ferdíteni,ez van ez az üzleti világ.
Sok pénz nincsen ingyen.
"Sokat érsz a tisztességgel ha élheted a semmilyen életet. "
B***hatom az összehazudott összecsalt pénzemet ha nem tudom este a tükörbe nézni és bárki legszívesebben agyonkúrna egy lapáttal meg köpnek egyet a hátam mögött ha meglátnak.
Te talán nem így látod?
És ugye benne van a pakliban hogy egyszer olyan valakivel hozza össze a sors a tisztelt főnök urat aki nem netes fórumon sír, hanem odamegy és bekúr egyet neki.
Mert olyan is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!