Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki azt mondja egy munkahelyen...

Aki azt mondja egy munkahelyen hogy miért van ő itt ennyiért az miért nem húz el?

Figyelt kérdés

Ha valaki egy munkahelyen állandóan azt a litániát nyomja hogy ennyiért miért is dolgozik ő itt, mikor ott meg ott ennyit meg annyit adnának-akkor miért nem húz el oda?

Hát ha ott anynit adnának (hogy hol az az „ott“ azt nem tudni) akkor oda kell menni nem?

És azért ez az illető immáron 10+ éve itt van.

Bunkó vagyok ha rákérdezek (már megtettem) hogy ha másutt többet adnak akkor mit keresel még itt? Akkor holnap reggel már ott kezdesz ugye?

Választ sose kaptam csak a hátam mögül jövő anyázást hogy hű de bunkó vagyok.

2018. ápr. 14. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Mert ilyenek az emberek. Szeretnek panaszkodni és rinyálni, bátorságuk meg nincs változtatni.
2018. ápr. 14. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Munkaügyes troll kamuhőzöngése.
2018. ápr. 14. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

Utálom az ilyen embereket, ha nekem ilyen alkalmazottam lenne, megtenném neki azt a szívességet... ha annyira nem jó neki, máshol meg mennyire frankó, akkor menjen, szívesen felmondom.

Mint munkatárs, főleg idegesítő, mert éjjel-nappal ezt hallgatod és én is megkérdezném, hogy akkor miért nem megy.

Édesanyám pont most kezdett egy új munkahelyen, ahol jelenleg 3-an dolgoznak, ő, a főnök, meg egy harmadik személy. Ez a harmadik nem tud mást, csak rinyálni, hogy így hagyja ott azt a helyet meg úgy, emellett nem rak rendet maga után, semmi pluszt meg nem tenne, a munkaideje lejártakor azonnal kiesik minden a kezéből és húz is el. Anyát is felbas*za, nem csodálom.

2018. ápr. 14. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Mar bocs de ki az a hulye, aki ingyen dolgozik barkinek is? Tudom sok szolga van, de azert nem mindenki ilyen.
2018. ápr. 14. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:

"#3 Mar bocs de ki az a hulye, aki ingyen dolgozik barkinek is? "

Hogy ki???? Beszélj akkor

- ápolónőkkel-

-postásokkal

-máv ill volán sofőrökkel

csak amiről én tudok.

Ezen munkakörökben túlóra túlóra hátán amit így úgy csonkán vagy SEHOGY!!! se fizetnek!

Postás van a családban is.

Soha mióta ott van és évek óta ott van soha az életben nem fizették ki rendesen a túlóráját.

Már az is esemény ha egy része ki van fizetve.

És még el se mehet postaforgalmit végzett máshova ezzel nem kell csak oda.

2018. ápr. 14. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

azért, mert a magyar emberek többsége abban nőtt fel, g egész életükben egy helyen dolgoznak, ebből fakadóan nem elég bátrak, mobilisak ahhoz, h váltsanak.

ja meg lehet h végzettségük, tehetségük sincs hozzá, egyszerűen ez a max. amire képesek, és ezt ők is érzik vhol belül.

2018. ápr. 16. 08:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Na ja de egy postás vagy ápoló vagy mávos hova vált?

Hol találnak ezek más helyet? ápoló elmegy egyik kórházból a másikba-körülmények dettó.

Postás még el se mehet mert postaforgalmival hova kell.

Mávos dettó.

2018. ápr. 16. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
külföldre?
2018. ápr. 16. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Sokan úgy vannak vele hogy inkább koldulok de itthon vagyok mint akármennyit keressek de külhonban.

Ezzel én is így vagyok. Nekem ajánlhatnak milliós fizetést az itteni minbér helyett, nem kell. Inkább a minbér de az itthon!!

2018. ápr. 16. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!