Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tetszik a kollegám. Mit tegyek?

Tetszik a kollegám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: ő is kapcsolatban él meg én is. 3 hónapja dolgozunk együtt, eleinte e-mailben flörtölgettunk, semmi extra csak mosolygós fejek tömkelege, utalások arra, hogy ki mit szeret (pl csoki) egy hivatalos dokumentum küldése mellett. Majdnem minden hónapban van valami munkahelyi rendezvény, múltkor mutatott valamit a gépen és láttam hogy kitorolte azokat az e-maileket amiket váltottunk. Szeretnek tőle többet, de minimum szexet. Beprobalkozzak nála a következő ( több napos céges rendezvényen)? Lesz buli, tehát ivaszat is. Szerintem ő magától nem mászna rám, de szerintem nem állna ellen nekem. Mi a véleményetek?

2018. ápr. 13. 10:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De egy céges bulin, ahol 4 napig össze van zárva körülbelül 20-30 kolléga, és minden este buli van, ott ki fog derülni ha esetleg akar tőlem valamit? Nyilván úgy hogy utalok a dologra
2018. ápr. 13. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, de aztán ne csodálkozz, hogyha visszautasít és utána kerülgetnetek kell egymást a munkahelyen, mert kellemetlenné válik a légkör.
2018. ápr. 13. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Nyugodtan had nyomuljon a srácra és legyen köztük valami. Később úgyis kiderül, szakítások, lelki fájdalmak, meglesz a velejárója.

Próbálkozz be nála, de ne úgy hogy hirtelen odamész és nyomatod neki. Hanem fokozatosan, keltsd benne a vágyat. Aranyosan köszönsz neki, szemébe nézel, egész végig a bulin sugározd magadból határozottan hogy akarsz valamit. Utána egyre többször mutasd ki, hogy akarod őt, nevess a viccein, figyelj rá sokat, amíg nem álltok le beszélgetni hosszan.

Utána utalj rá, mit is szeretnél, apránként, várd h visszajelezzen.

2018. ápr. 13. 12:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt is észre vettem, hogy amikor bent vagyok, akkor alig van fent Facebookon vagy instagramon, mert ugye együtt dolgozunk. De ha valami miatt máshol kell lennem, akkor például ebédidőben is online, lehet hogy csak velem érzi jól magát? Ha ott vagyok akkor mással is szokott beszélgetni.
2018. ápr. 13. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvaslak úgy jön le, hogy próbálod magadnak bebeszélni, hogy tuti tetszel a srácnak. DE, ha tetszenél úgy igazán, akkor közeledne feléd. Persze lehet, hogy benne van még erkölcs, nem úgy mint benned, és nem akarja megcsalni a barátnőjét, talán még szereti is őt, nem úgy, mint te a párod. Egyébként az ilyen munkahelyi flörtök tök normálisak és gyakoriak. De ezeket általában nem gondolják komolyan az emberek, csak kellemesebben telik így a munkaidő. Ne gondolj ebbe többet, mint ami. Ráadásul kétlem, hogy jó érzés lenne nap, mint nap kerülgetni egymást ha esetlegesen történne is valami köztetek. Hidd el, nagyon kényelmetlen lenne.

Egyszóval a véleményem, ne tedd tönkre más párkapcsolatát, csak mert a tiéd szar.

2018. ápr. 13. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már azon gondolkozol, hogy megcsalod a párod, akkor az szinte biztosan jel arra, hogy nem szereted a pasidat - tehát szakíts vele !!!!
2018. ápr. 13. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:

A torli az emaileket,akkor nem akar problemat olyanbol,ami nincs. Gondolom kirugjak otthonrol,ha mas novel szorakozik.

Es gondolom ugy,h a cuccait meg apro darabokban vagja hozza a no.

2018. ápr. 13. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Legyen gerinced már... Szakíts a mostani pároddal... Sajnos így kezdődött exemnél is, végül is csak nekem törte össze a szívemet, no problem... :|
2018. ápr. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!