Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaügyi hatóság OMMF...

A munkaügyi hatóság OMMF beszél le a munkáltató elleni bejelentésről mondván úgyis kirúgnak majd?

Figyelt kérdés

Bent jártam személyesen a teljes nevén Budapest Főváros Kormányhivatala Munkavédelmi és Munkaügyi Főosztály; Munkaügyi Ellenőrzési Osztály, Mv. és Mu. Hatósági és Behajtási Osztály könnyed nevű kis irodában.

Bejelentést kívántam volna tenni a munkáltatóm ellen aki komoly dokumentált bizonyítható jogsértést követ el a munkavállalói ellen menetrendszerűen hónapról hónapra (fizetések túlórák).

Azt mondták ott a munkaügyön hogy ha akarom felveszik a panaszom DE!!

arra számítsak hogy ha ez kiderül (és ki fog) hogy én bejelentettem az ügyet úgyis kirúgnak majd. Nem így mondták úgy fogalmaztak hogy „számíthatok a munkaviszonyom bizonytalanná válására..."

Ezt így bele a képembe.

Nem tettem végül bejelentést.

Nem durva hogy ezt így bele a képembe tolják? Ugyan voltaképp tudom hogy igazat mondtak de azért egy hatóságnak elismerni hogy adott esetben ha élek jogaimmal az végső soron rajtam csattan majd úgyis? Hiába van igazam igazolható bizonyítható na de kit küldenek el végül?

2018. ápr. 8. 11:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20: Nyilván szövegértési gondjaid vannak. Nézd már meg jobban, hogy a válaszoló mit ért "az első" alatt!

De amúgy megint jól beválaszolsz, és bevéded saját magadat.

2018. ápr. 8. 20:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Egy régebbi kérdésedhez beírtam egyszer, hogy ez szociológiai vagy pszichológiai vizsgálatnak tűnik, amit csinálsz. A "legyen az én dolgom, miért írom ki mindennap a kérdéseimet" kitételt látva újra felmerült bennem a gondolat. Főleg mert időnként változik a munkahely jellege stb.

Szakdolgozatot írsz?

2018. ápr. 9. 10:32
 23/23 anonim ***** válasza:
22: Eleinte én is arra tippeltem, hogy valami pszichológiai tesztet végez arról, hogy mennyire hiszékenyek az emberek. De mostmár egyre inkább az az érzésem, hogy volt neki a múltban egy vagy több munkahelye, ahol a főnök és/vagy a kollégák kiidegelték, és most ezt akarja valahogy kompenzálni a kitalált fiktív sztorijaival.
2018. ápr. 9. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!