A munkaügyi hatóság OMMF beszél le a munkáltató elleni bejelentésről mondván úgyis kirúgnak majd?
Bent jártam személyesen a teljes nevén Budapest Főváros Kormányhivatala Munkavédelmi és Munkaügyi Főosztály; Munkaügyi Ellenőrzési Osztály, Mv. és Mu. Hatósági és Behajtási Osztály könnyed nevű kis irodában.
Bejelentést kívántam volna tenni a munkáltatóm ellen aki komoly dokumentált bizonyítható jogsértést követ el a munkavállalói ellen menetrendszerűen hónapról hónapra (fizetések túlórák).
Azt mondták ott a munkaügyön hogy ha akarom felveszik a panaszom DE!!
arra számítsak hogy ha ez kiderül (és ki fog) hogy én bejelentettem az ügyet úgyis kirúgnak majd. Nem így mondták úgy fogalmaztak hogy „számíthatok a munkaviszonyom bizonytalanná válására..."
Ezt így bele a képembe.
Nem tettem végül bejelentést.
Nem durva hogy ezt így bele a képembe tolják? Ugyan voltaképp tudom hogy igazat mondtak de azért egy hatóságnak elismerni hogy adott esetben ha élek jogaimmal az végső soron rajtam csattan majd úgyis? Hiába van igazam igazolható bizonyítható na de kit küldenek el végül?
Gugli árak 2018....
no comment.
Bakker 2 nap alatt nem keresek annyit amennyit ő 50 percért elkér...
Egyéni felnőtt pszichológiai tanácsadás (felnőtt és gyerek) első alkalom
állapotfelmérés és tájékozódó beszélgetés
11 500 Ft
50 perc
Pszichológiai tanácsadás és terápia második és további alkalmak
10 000 Ft
50 perc

Csak hülyéskedtem hagyd őket a rákba.
Keress normális munkahelyet, amúgy meg azt a pénzt "sportold el", ökörködés az is, mármint nem a sport.
Amúgy sincs mit tenni, én is hiába várom a jelenlegi helyen hogy kapnék mondjuk egy autót, sajnos ez van hogy az nagy luxus jelenleg.
Ja én amúgy gondolkodom elmegyek másik országba, hátha ott jobb lenne nekem, olaszba vagy spanyolba.
Ezen szerintem gondolkodj el te is, van amikor feladja az ember, ha nem mennek a dolgok nincs mit tenni, miért mit csinálsz, akkor verekszel, ököllel teszel rendet a munkahelyen? Nem hinném abból lesz valami.

"Vagy mégis minek nyomod itt minden egyes nap ezt az undorító hisztit?"
Az az én dolgom. A te dolgod meg az hogy eldöntsd kívánod-e olvasni/reagálni vagy nem. Fegyvert nem tart senki a fejedhez nem tetszik ne olvasd ennyi.
Visszakérdezhetek hogy te mit sírsz azon hogy én kérdést írok ki? Ismered a piros gombot a távirányítón? Na ez pont olyan.
Nem tetszik ne olvasd ennyi. Ki tart fegyvert a fejedhez.
Egyébként sem vagy korrekt velem szemben mert egész eddig azon ugatott mindenki hogy miért nem teszek valamit és miért nem terelem jogi útra ld OMMF bejelentés.
Na tessék. Most benn jártam. Na? És mi lett belőle? Na?
Mi lett volna ha tényleg jelentem? Na? Már nem lenne állásom, a munkáltató meg röhögne a markába a büntetést ha kapna is kifizetné (lehet nem is kap) de én már állás nélkül lennék.
Na? Erre valami szuperokos?

16#
Én nem mondtam, hogy te jelents fel bárkit is. Én azt mondtam, hogy keress másik melóhelyet, vagy kussolj el. Mivel az elsőhöz túlságosan ostoba vagy, ezért marad az, hogy befogod a mocskos pofádat és csendben tűröd azt a sorsot amit választottál magadnak
" Mivel az elsőhöz túlságosan ostoba vagy,"
Na ahhoz aztán sok ész nem kell. Én is feljelentettem a volt helyemet tök jogosan a céget meg is büntették engem meg kirúgtak. Szóval csínján azzal a feljelentéssel úgyis kirúgnak hiába van igazad.
Egyébként én se értem a hozzászólókat. A kérdező leírja hogy a helyet megpróbálta jelenteni de emlékeztették rá hogy ez kirúgással fog járni (ez így van) és azt is leírta otthagyni nem tudja, mert csak rosszabbat vagy még azt se találna.
Na de akkor meg mit tehet?
Én se értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!