Mennyit lehet keresni Svájcba takarítással?
Én sok évvel ezelőtt dolgoztam ott. Eltérőek a fizetések. Ha sikerül olyan családot találni, aki hivatalossá tudja tenni az ottléted, akkor biztos adnak 1000 frank felett/hó, bentlakással. Ha nem, akkor valószínű csak alatta.
Bejárónőként magasabb órabért adnak, viszont nagyon magasak az albérlet árak és azt ki kell gazdálkodni. Össze szoktak fogni többen és akkor egy főre kevesebb jut a díjból viszont annak is megvannak a hátrányai..
Au pair-ként bentlakással ennél többet, 1500-2000 frankot is adnak/hó úgy tudom, de ez esetben kérnek nemzetközi jogosítványt és valamilyen szintű francia, német v. angol nyelvtudást, ami bejárónőként sem mellékes. Ezek sok évvel ezelőtti adatok. Ha komoly az elhatározásod és nem ismerős által ismerőshöz akarsz kimenni, akkor azt javaslom, hogy menj ki és szállj meg valahol és a helyszínen keress munkát személyesen, hirdetésekből. Ha minden jól megy, akkor 1 hónapon belül biztos találsz. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!