Svájcba szeretnék dolgozni! Megéri átmenni?
800Ft körül van a minimálbér átszámítva.
Viszont ott mindenért fizetni kell(pl orvosi ellátás, óvoda.)
A lakások drágák. Az étel se olcsó.
Mármint gondolom 800ezer forintra gondoltál:)
Tudom drága az élet,illetve hallottam,de gondolom tôbbet lehet még mindig spórolni mint ausztriában.Vagy nem?
Nagyon nagy hülyeség már bocsánat amit az előttem levő írt, én évek óta Zürichben élek, 5 ezer frank majdnem a fizetésem. A kiadásaim : beteg biztosítás 258 frank, 2100 frank NAGYON KOMOLY mindennel felszerelt lakás , es ennél sokkal olcsóbb is van, neten megtudod nézni , ezt a párommal ketten fizetjük azaz az en részem 1050 frank. Telefonszamlam a yallotol 39 frank havonta korlátlan internet telefon SMS Magyarországra is ! Otthon internet telefon havi 89 frank . Felet a párom fizeti . Paromnak van kocsija de en a buszt konnyebnek tartom. 75 frank a busz havi bérlete . Rezsi a 2100 frankban benne van Közös költséggel egyutt . Ugy hogy figyelek a táplálkozásra nagyon mert edzek 600 franknal SOHA nem koltok többet kajára , amit ha nem figyelnek a kajára 300 frankbol SIMÁN meglenne. Ossze számolva es nem teljesen
sporolosan havonta az 5 ezer frankombol a kiadás 2067 . ( es nekem ebbe az adó is le van vonva mert mar a fizetésemből alapból le van húzva ) 5000-2067= 2933 !! Majdnem 3 ezer frank havonta a spórolás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!