Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek 16évesen mennyire...

Szerintetek 16évesen mennyire éri meg átmenni esti tagozatra és dolgozni mellette?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne hogy dolgozhassak és mivel márcsak 16éves koromig vagyok tanköteles, átmehetnék esti tagozatra

2013. jan. 19. 12:33
 1/5 anonim válasza:
53%

Ha nagyon kell a pénz, akkor csináld. De kérdés, hogy mennyire fogsz munkát kapni ennyi idősen, szakma és érettségi nélkül.

Mire jársz egyébként? Ha gimi/szakközép, akkor minél hamarabb végezd el, és tanulj szakmát, úgy jobb melód lesz később. :)

2013. jan. 19. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
szerintem nem éri meg, csak ha 18 leszel, mivel 16 évesen vajmi kevés az esélye annak, hogy munkát kapsz egész napra, hiszen ennyi idősen csakis diákmunkát kaphatsz, és még azoknál is gyakran alapfeltétel, hogy 18 éves minimum meglegyél. az alapismeretekről, gyakorlatról és munkatapasztalatokról pedig ne is beszéljünk.
2013. jan. 19. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Munka lenne, azzal nincs gond..

Azon kívül gondoltam. Ha van munka lehetőség akkor megéri-e

2013. jan. 19. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Kíváncsi vagyok, hogy pár év múlva is ezt fogod-e mondani.
2013. febr. 8. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az én véleményem az és tapasztalatom a következő.

Szeptembertöl járok estire heti 2 alkalom.Ugy látom,hogy a 20 évalatti fiatalok akik munke melett vagy akár menet közben találtak munkát egyáltalán nem kitartók!Most vagy azért mert olyan a melohely hogy nem tudnak el járni(de beszámolon sem jeletek meg) vagy pedig a munkában ugy el fáradnak hogy lusta már be járni.

én esetenként 2-3 kor kelek 5-ig tanulás 6-ra melo ott mikor végzem hétfő,szerda suli 19.20 ig

2013. febr. 23. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!