Ha itthon nem kapnátok állást melyik országba mennétek dolgozni?
Én azt hiszem olaszba mennék, valami tengerpartos helyre. Inkább mint pl. Anglia vagy Németország.
Ti hova mennétek?
Ausztriába jöttem, ez nekem praktikus mert nagyon közel lakom a határ mellett, így könnyen haza tudok ugrani.
Ha folyamatosan tengerparton élnék elveszne a tengerpart varázsa. Olyan mintha szeretnéd a pizzát és egyszer csak minden nap azt kellene enned. Egy hónap múlva rá se tudnál nézni.
Nem csak állás kérdése ez...
Magyarországnál melegebb éghajlatra biztosan nem, de nem is -40 fokba. Ez leszűkíti a kört. A legelterjedtebb célpontok Németország, Ausztria és Nagy-Britannia. Német nyelvűhöz nem, mert a hangzása és maguk az emberek is eszméletlen irritálóak. Britekhez azért nem, mert mindig esik, Íreknél dettó.
Észak-Európa nem szimpatikus, nem tudom miért, de mintha egy más dimenzióban élnének az ottani emberek és nem pozitív értelemben. Oroszország nyilván kizárva...
Akkor marad Alaszka, Kanada, meg észak USA, annak is inkább a közepe. Ezek közül legkönnyebb élet Kanadában meg észak USA van, úgyhogy valahova oda. Ezek élhető és modern helyek, semmi szélsőség. Optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!