Megsértődhet-e egy munkatárs azért, mert megdicsérem a barátnőjét?
Erkölcsileg enyhén abberált viselkedést mutatsz. Tényleg nem érted meg, hogy mivel sértetted meg a barátodat, vagy csak trollkodsz?
A "dicséreteddel" egyszerre megbotránkoztattad és megbántottad az érzéseit. Ne csodálkozz, ha teljesen elhidegül tőled, mert a számára fontos személyről ilyen lekezelő stílusban mertél beszélni előtte...
Az, hogy szerinted nem a kizárólagos tulajdona, az csak egy dolog, de akkor sem szoktak úgy beszélni a másik ember társáról, mintha mindenki "cafkája" lenne.
Ezt a reakciót, amit a "látványtól" gondolkodás nélkül kijelentettél, senki sem türné el.
Örülj neki, hogy visszafogta magát, és nem ütött le ott helyben.
Na végre egy normális ember. Nem azt mondtam a haveromnak, hogy megkívántam a barátnőjét. Nem is azt mondtam, hogy én most ezt vagy azt csinálnék vele (mert igazából semmit sem csinálnék vele szívesen). Nem is azt mondtam, hogy megfognám a barátnője melleit. Nem fognám meg, mert volt már nekem is nagymellű barátnőm, tapintottam már akkora melleket. (Igaz, az ő melleinek természetesebb volt a formája, az esése.) Egyesegyedül annyit merészeltem mondani, hogy olyan szép egészségesen kerek, kellemesen telt mellei vannak, amilyet még eddig nem láttam. Kicsit gyanús is egyébként, hogy nem természetesek azok a szép gumilabda mellek, hanem szilikonosak.
Egyébként a haveri körben mindenki meg szokta dicsérni a másik barátnőjét, de nem elvevési (nem lenyúlási) szándékkal. Pl. így: "Gyönyörű futóművekkel dicsekedhet a barátnőd, büszke lehet a virgácsaira." Ennyi. Aki ezért megsértődik, annak irány a pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!