Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Tubarózsa kérdése:

Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok kinek mi volt a gyerekkori álma? Azzal foglalkozol most? Ha van(nak) gyermeke(i)d mit szeretnének? Azzal foglalkoznak?

Én sok minden akartam, stewardess, geologus, tanár, bádogos stb. De a legfőbb 3 éves korom ota buszsöför. Az is vagyok. 2015.10.05-2017.07.23ig dolgoztam. Azota szabadsagon vagyok. (Ill csed/gyed) de megxyek vissza ahogy tudok. Ezen kivül gépjármű szakoktató szeretnék lenni :)

2018. márc. 28. 12:51
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Akik válaszoltak; veletek miújság? Hogy alakult az életetek? Persze írhat más is, ha valaki olvassa a kérdést.
2023. okt. 27. 11:26
 32/33 anonim ***** válasza:

Én írtam a 10-es választ, te jó ég, még az iskolapadból. 🫣

Azóta leérettségiztem, jelentkeztem tanárira, de természetesen meggondoltam magam egy szemeszter után. Valószínűleg a diákmunkám hatására, ami repüléssel volt kapcsolatos és ahol rávettek, hogy ha ez a terület érdekel, akkor igenis próbáljam meg, ne arra gondoljak, hogy nem fog sikerülni meg nem megy majd stb stb.

Szóval januárban lesz 4 éve, hogy végül a reptéren dolgozom, hol itt, hol ott, a covid miatt kellett váltanom párszor. Nem bántam meg és egyúttal arra is rájöttem, mivel itt is szoktam oktatni betanuló új kollégákat, hogy nem tudok bármilyen képességű/érdeklődési szintű emberrel szót érteni, nem lennék elég türelmes és toleráns tanárnak egy középiskolába.

És veled mi újság, kérdező?

2023. okt. 29. 11:40
 33/33 A kérdező kommentje:
Szia. Én elváltam azóta, új párom van. Vettünk egy házat vidéken. Lett még egy kisfiam, ő nov végén lesz 1éves, a nagy fiú szeptbe volt 6éves. Én nov elején megyek vissza dolgozni. Ugyanoda buszozni, ahonnan másodjára is eljöttem szülni :). Kollégák, utasok várnak vissza. Fel se merült, hogy ne mennék vissza.
2023. okt. 29. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!