Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?
Csak kiváncsi vagyok kinek mi volt a gyerekkori álma? Azzal foglalkozol most? Ha van(nak) gyermeke(i)d mit szeretnének? Azzal foglalkoznak?
Én sok minden akartam, stewardess, geologus, tanár, bádogos stb. De a legfőbb 3 éves korom ota buszsöför. Az is vagyok. 2015.10.05-2017.07.23ig dolgoztam. Azota szabadsagon vagyok. (Ill csed/gyed) de megxyek vissza ahogy tudok. Ezen kivül gépjármű szakoktató szeretnék lenni :)
Én írtam a 10-es választ, te jó ég, még az iskolapadból. 🫣
Azóta leérettségiztem, jelentkeztem tanárira, de természetesen meggondoltam magam egy szemeszter után. Valószínűleg a diákmunkám hatására, ami repüléssel volt kapcsolatos és ahol rávettek, hogy ha ez a terület érdekel, akkor igenis próbáljam meg, ne arra gondoljak, hogy nem fog sikerülni meg nem megy majd stb stb.
Szóval januárban lesz 4 éve, hogy végül a reptéren dolgozom, hol itt, hol ott, a covid miatt kellett váltanom párszor. Nem bántam meg és egyúttal arra is rájöttem, mivel itt is szoktam oktatni betanuló új kollégákat, hogy nem tudok bármilyen képességű/érdeklődési szintű emberrel szót érteni, nem lennék elég türelmes és toleráns tanárnak egy középiskolába.
És veled mi újság, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!