Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Tubarózsa kérdése:

Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok kinek mi volt a gyerekkori álma? Azzal foglalkozol most? Ha van(nak) gyermeke(i)d mit szeretnének? Azzal foglalkoznak?

Én sok minden akartam, stewardess, geologus, tanár, bádogos stb. De a legfőbb 3 éves korom ota buszsöför. Az is vagyok. 2015.10.05-2017.07.23ig dolgoztam. Azota szabadsagon vagyok. (Ill csed/gyed) de megxyek vissza ahogy tudok. Ezen kivül gépjármű szakoktató szeretnék lenni :)

2018. márc. 28. 12:51
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

#15: igen nekem is. A mai napig.. annak idején még e-mailt is küldtem az omsz -nek, hogy lehet valaki pilota náluk :)

Köszönöm a választ mindenkinek :)

2018. márc. 30. 09:57
 22/33 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban tanító akartam lenni, aztán kiderült, hogy tehetségesebb vagyok az írásban. Tanító és újságíró lettem végül, most mindkét szakmámban dolgozom.
2018. márc. 30. 10:51
 23/33 A kérdező kommentje:
#16 szólj ha végeztél a sulival. Szükségem van egy (jo) pszichológusra :) diploma előtt is jó, ha tényleg érdekel.
2018. márc. 30. 11:40
 24/33 anonim ***** válasza:

Én FBI ügynök, tengerészgyalogos, sebész, háziorvos, rendőrjárőr, szakács, vadászpilóta, asztronauta és jogász :-)

Végül jogász lettem....:-)

2018. ápr. 1. 14:27
 25/33 anonim válasza:

Én sokminden akartam lenni, de megakadtam a főzésnél..

Éttermet akarok nyitni.

11/F

2018. ápr. 22. 06:40
 26/33 anonim ***** válasza:

Boldog:)

(Azon kívűl fotós és vagy nyelvi magántanár, legalábbis egyenlőre:D)

2018. jún. 17. 21:06
 27/33 anonim ***** válasza:

Gyerekként több minden is akartam lenni, de 3 van, amire határozottan emlékszem: állatgondozó az állatkertben, légimentő (ha esetleg mond valakinek valamit a Medicopter 117 sorozat, arra voltam rákattanva :D) és ruhatervező (csak sajnos sosem voltam egy nagy rajztehetség, úgyhogy az ötletek a fejemben ragadtak).

Költő, de az nemcsak gyerekkori álom.

Jelenleg pedig lennék pszichológus, de nem vagyok rá alkalmas lelkileg, úgyhogy marad az érdeklődés szintjén, nyomszakértő vagy magánnyomozó, de ezekért sosem tettem semmit.

Cukrász, amiből végzettségem is van, dolgoztam is benne, de nap, mint nap azt hallgattam otthon, hogy ennél többre vagyok hivatott és tönkreteszem az életemet és kell a diploma.

Úgyhogy most egyetemre járok, ami papíron tanárképzés, de inkább a nyelvtanulás szeretete és a 2 nyelvből szerezhető mesterdiploma miatt választottam ezt, mintsem a közoktatás vonzalma miatt.

Aztán majd meglátjuk mit hoz az élet.

2020. jan. 2. 13:48
 28/33 anonim ***** válasza:

Jól sejtem, hogy a Medicopter-rajongókban a 90-es évek végi, 2000-es évek eleji kortársaimat tisztelhetem? Mondjuk nálam most is megy épp valamelyik rész, hiába láttam az egészet kb 20x :D

Nem lettem végül sem orvos, sem helikopterpilóta, de a repülés maga érdekel, kisrepülőt tervezek vezetni, és ha minden jól megy, hamarosan reptéren fogok dolgozni. Így belegondolva elég nagy hatással volt rám az a sorozat, még németet is elkezdtem tanulni (bár azt főleg egy másik - szintén légimentős - soriért, amit nem nagyon adtak le magyarul).

2020. jan. 2. 14:25
 29/33 anonim ***** válasza:

Jól sejted, 99-es vagyok :D

Még a Szökésért rajongtam(-ok) kiskoromban (kiskoromtól kezdve :D), de nem éppen etikus azt kitűzni célul, hogy ha nagy leszek, szökött fegyenc leszek :D

2020. jan. 2. 15:01
 30/33 A kérdező kommentje:

Régi kérdésem. Valaki olvasa még?

#28 én '90es vagyok.

Ha valakit érdekel: 2018 nyarán vissza mentem dolgozni elöször 4, majd 6, végül 8órába. Ugyanoda, buszozni, ahonnan eljöttem szülni. Azóta elváltam, van új élettársam több, mint 3éve. Vettünk "vidéken" házat, lett még egy gyerkőc ő nov végén lesz 1 éves. Én novembertől megyek vissza dolgozni, szintén ugyanoda 😃

2023. okt. 27. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!