Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Tubarózsa kérdése:

Mi leszel/lettél, ha nagy leszel?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok kinek mi volt a gyerekkori álma? Azzal foglalkozol most? Ha van(nak) gyermeke(i)d mit szeretnének? Azzal foglalkoznak?

Én sok minden akartam, stewardess, geologus, tanár, bádogos stb. De a legfőbb 3 éves korom ota buszsöför. Az is vagyok. 2015.10.05-2017.07.23ig dolgoztam. Azota szabadsagon vagyok. (Ill csed/gyed) de megxyek vissza ahogy tudok. Ezen kivül gépjármű szakoktató szeretnék lenni :)

2018. márc. 28. 12:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

ürhajós akartam lenni

végül most szakács vagyok ,ku*vára nem ez akartam lenni :D

20/f

2018. márc. 28. 13:49
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiskoromban író, kicsit nagyobb koromban színházi szakember akartam lenni. Egyik sem jött össze (íráshoz nincs igazán tehetségem, azt beláttam, a színházi dologban sok minden körejátszott: nem jó gyakorlati helyet választottam, belterjes az egész és nem vagyok egy nagyon jó hálózatépítő sem, hogy berakassam magam protekciós helyekre ismerősökkel, ahhoz túl félénk vagyok). Most épp idegen nyelvű ügyfélszolgálatos vagyok.
2018. márc. 28. 14:12
 13/33 A kérdező kommentje:
#8 ápoló szép szakma. Anyukám ápolónő. Minden tiszeletem az ővé. #10. Aranyos vagy :) :) nyomozó nekem is volt a fejembe ill inkább helyszinelő és helikopter pilota (medicopter117) :)
2018. márc. 28. 14:13
 14/33 anonim ***** válasza:

Én sok minden akartam lenni, de legfőképpen gyerekorvos. :-) Aztán kisgyermeknevelői, illetve óvónői diplomát szereztem.

Szívesen dolgoznék óvodában vagy bölcsődében, de sajnos annyira kevés ott a bér, hogy inkább egy gyárban dolgozom, folyamatos, 3 műszakban, határozottan több pénzért.

Lassan sikerül a hitelfelvétel a házra, majd elkezdjük a "babaprojektet". Úgy tervezem, hogy GYES után munkát váltok, nem akarok 3 műszakban maradni gyerek(ek) mellett.

25N

2018. márc. 28. 14:25
 15/33 anonim ***** válasza:
Medicopter? Óó, az egyik kedvenc sorozatom még mindig 😁 én is részben azért akartam pilóta lenni (bár életem első repülése után már inkább utasszállító) meg mivel rá voltam állva a Cobra 11-re, Dr Csontra, Rex felügyelőre, így sokáig vágyakoztam én is a rendőr meg a patológus szakma után:)
2018. márc. 28. 14:28
 16/33 anonim ***** válasza:
Én akartam lenni fodrász, állatgondozó, ügyvéd, színész, pszichológus, régész, író, illusztrátor, divattervező, programozó, tanár, ővónő és egy rövid ideig gondolkodtam rajta, hogy egyetem helyett stewardessnek megyek, de végül pszichológiára mentem. Egyelőre nem bántam meg, de hogy tényleg pszichológus leszek-e az még a jövő zenéje. 20/l
2018. márc. 28. 14:30
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"Tüzoltó leszel s katona! Vadakat terelő juhász! "

Buszsofőr, katona, rendőr, mozdonyvezető....

Ezek akartam lenni, és most belföldes kamionos vagyok.

2018. márc. 28. 14:33
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is orvos akartam lenni, most orvosira járok. Az utóbbi időben kezdtem kicsit elbizonytalanodni, mert látom, hogy mekkora tahó tud lenni néhány ember és nem vagyok biztos benne, hogy bírni fogok velük a kis csendes, visszafogott személyiségemmel, de egy próbát megér a dolog :D
2018. márc. 28. 15:14
 19/33 Mádár0218 ***** válasza:

Régen sok minden akartam lenni, cukrász, művésze stb.

A végén elkezdtem a vebdéglátással foglalkozni, elösször pincérként majd elkezdtek érdekelni a koktélok így letettem egy okj t és egy bárban dolgozom.

És szeretem is ezt a munkát, mivel kreativitás kell ahoz hogy összerakjak egy relatív új koktélt, és jó érzés ha az embereknek ízlik :)

2018. márc. 28. 16:16
 20/33 anonim ***** válasza:
Fiatal vagyok még, de egy ideig én is a cukrász szakmáról álmodoztam. (Szerettem nézni TLC-n a Tortakirályt.) Jelenleg elég erős bennem a vágy, hogy nyelvészettel foglalkozzak, az ELTE-re szeretnék menni japán szkra, persze előbb vegyenek fel abba a gimnáziumba, ahova jelentkeztem. :D
2018. márc. 28. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!