Van olyan munkahely ahol nem kell sietni? Ha igen akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 17:49
1/18 anonim 

válasza:

Őrködés, telepen... Hihetetlen unalmas, olyan, mintha egy nyitott börtönben lennél. 😕
2/18 anonim 

válasza:

"Őrködés, telepen..."
aha.
Persze, mert te azt látod hogy a csávó bambán néz maga elé, semmi dolga, csak állni, nem?
Nem is kell köszönni senkinek, kit érdekel?
Ha elfárad leül egy székre, újságot olvas, és kapja a fizut.
Te egy zseni vagy.
3/18 anonim 

válasza:

Kettes, tudom mit írok, mert jelenleg is egy telepen vagyok, és őrködöm...
5/18 anonim 

válasza:

Kifejtenéd, hogy mi a problémád? 😂
6/18 anonim 

válasza:

Nekem semmi, hülye vagyok, neked van igazad.
8/18 anonim 

válasza:

Biológus állami helyen.
Egy ilyen helyen gyakornokoskodok és bedilizek lassan.
Reggeli 9-10-11 felé megérkeznek az emberek. Reggeliznek, beszélgetnek, előkészítenek pár dolgot, majd ebédelnek 1 óráig. Egy egyórás munkát kihúznak 3-4 óráig, dumcsi, pici munka, röhögés a kollégákkal, hazaindulás 15-16-17 óra felé.
Én meg egy pörgős személy vagyok, aki minden kis időt beoszt pontosan (amíg az autokláv megy, addigra időzítem a többi munkát stb.), megőrülök a lassú tempótól.
10/18 anonim 

válasza:

Állami munkahelyeken,bkv.máv,ahol így is úgy is jön a fizu,a főnöknek sem érdeke semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!