Munkahelyi feladatot (lentebb) te hogyan értelmeznéd?
Csinalj egy táblázatot a mellékelt bérlapokbol, bejelentett oraszám, ledolgozott oraszám, netto brutto bér, alvállalkozo oraszáma.
Én csináltam egy táblázatot az adatokbol. És lecseszést kaptam. Leirom miért, csak előbb kivancsi vagyok más mit csinálna ha ez a feladat.
Már ott tartunk, hogy én vagyok az idegesitő tényező. Kollégával ugyanezt csinálta, hiányos feladatleosztás, lecseszés, potolja az addig nem kért adatokat, erre őt neki állt dícsérni. Én meg szintén pótolom az addig nem kért adatokat, de én vagyok neki az értetlen.
Legutobb amikor rákérdeztem valamire azt mondta hogy jaj ennél jobban már nem tudom elmagyarázni holott korábban nem is volt téma, nem is magyarázott semmit ami a kérdésem volt.
Kérte az alváll adatait, leközöltem erre az volt a baja hogy x, y, adaton felül minek közöltem le z adatot is. Honnan kellett volna tudnom hogy z adat nem kell?amikor rákérdeztem meg jön ezzel hogy ennél jobban nem tudja elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!