Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi feladatot (lentebb)...

Munkahelyi feladatot (lentebb) te hogyan értelmeznéd?

Figyelt kérdés

Csinalj egy táblázatot a mellékelt bérlapokbol, bejelentett oraszám, ledolgozott oraszám, netto brutto bér, alvállalkozo oraszáma.

Én csináltam egy táblázatot az adatokbol. És lecseszést kaptam. Leirom miért, csak előbb kivancsi vagyok más mit csinálna ha ez a feladat.

2018. márc. 23. 19:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Már ott tartunk, hogy én vagyok az idegesitő tényező. Kollégával ugyanezt csinálta, hiányos feladatleosztás, lecseszés, potolja az addig nem kért adatokat, erre őt neki állt dícsérni. Én meg szintén pótolom az addig nem kért adatokat, de én vagyok neki az értetlen.

Legutobb amikor rákérdeztem valamire azt mondta hogy jaj ennél jobban már nem tudom elmagyarázni holott korábban nem is volt téma, nem is magyarázott semmit ami a kérdésem volt.

Kérte az alváll adatait, leközöltem erre az volt a baja hogy x, y, adaton felül minek közöltem le z adatot is. Honnan kellett volna tudnom hogy z adat nem kell?amikor rákérdeztem meg jön ezzel hogy ennél jobban nem tudja elmagyarázni.

2018. márc. 28. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Hidd el nem szellemi fogyatékosak ezek,nem véletlen teszik ezt , hanem szándékosan csinálják ,manipulálnak ezzel. Egyszerűen így élik ki magukat ,fitogtatják a hatalmukat ,hogy érezd csicska vagy és sose tudd mit kell pontosan csinálnod ,ezért egyen az ideg állandóan. Ő meg röhög a haverjaival rajtad, hogy nézzétek szétszivatom aztán még mindig itt dolgozik.
2018. márc. 28. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak azt csináld amit kér, mert így csak ki leszel fogva, meg elküldve. :(
2018. márc. 28. 21:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Pont abból van baj, hogy azt csinálom amit kér. Megcsinálom, erre lecsesz, hogy miért nincs benne amit NEM kért.
2018. márc. 28. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!