Maradnál olyan munkahelyen, ahol minden nap azzal fenyeget a főnök, hogy kirúg?
Saját magam adnám be a felmondásom.
-Ha nincs kész 10. akkor ki van rúgva
- háh, nem rúghatsz ki mert felmondok. Na csá
Nálunk minden napra jut egy ilyen kirohanás valaki ellen hogy "felmondunk" meg fenyegetés hogy "keresünk embert a helyedre".
Van aki ettől megijed (először)van aki ezredszerre hallja és szarik rá.
De volt olyan is aki sokadik alkalommal meghallotta ezt leült nem csinált semmit és közölte a főnökkel akkor adja azt a felmondást ide a kezébe azt még megvárja aztán hazamegy.
Annak az embernek soha többet nem mondta ezt a főnök pedig az az ember azóta is itt van.
Fagyi visszanyalt.
"- háh, nem rúghatsz ki mert felmondok. Na csá
Pont a hozzád hasonlóak a hangemberek egy anonik fóumon nagy a pofájuk benn meg gondolom kussolsz és padlót törlnek veled naponta. Ismerem a fajtádat.
Itt azt mondasz úgyis amit akarsz de ki hiszi el senki.
"- háh, nem rúghatsz ki mert felmondok. Na csá
Pont a hozzád hasonlóak a hangemberek egy anonim fórumon nagy a pofájuk benn meg gondolom kussolsz és padlót törlnek veled naponta. Ismerem a fajtádat.
Itt azt mondasz úgyis amit akarsz de ki hiszi el senki.
Munkaügyis! Jelenteni jelenteni jelenteni!
Házmesterek országa!!
Nálunk is volt ilyen.Meggyanúsítottam az anyósát a főnöknek,meg a legnagyobb spicli kolléganőnket, hogy ők tettek nekem keresztbe, hogy kirúgjanak.Miattuk nem tudom rendesen végezni a munkám, mert stresszelnek, stb.A hátam mögött szervezkednek, hogy ne kelljen szabályosan végezni a felmondást.Persze mindezt nem akarták felvállalni és lehet hogy nem is volt igaz, csak részben, de mivel nem akartak szarban maradni az egész cég előtt, így elkezdtek titokban, gyorsan minden követ megmozgatni, hogy mégis maradhassak és ment a jópofizás ezerrel.Én pedig közben kijavítottam a hibáim, amit egy percig sem titkoltam, tény hogy voltak bakijaim, de nem érzem olyan súlyosnak, hogy ezért felmondjanak.
Mivel maga a munka elég tré, így azért suttyomban keresek másik munkahelyet, de még nem jött el az ideje váltani.Biztosra akarok menni.
Magamban leszarom a főnököt, ha pattog.Ha rossz kedve van, szeret fenyegetni bárkit.Nem normális,de ez legyen az ő baja.Szóval én taktikázom, aztán majd csak lesz valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!