Jól éreznéd magad egy olyan munkahelyen ahol a főnők kibeszél a hátad mögött, kigúnyol és egy 30 éves férfit jobban tisztel mintegy 42 éves nőt aki becsületesen dolgozik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 07:17
1/11 anonim válasza:
Nem. Le is lépnék a francba. Felmondáskor pedig elküldeném a fenébe a "főnököt".
2/11 anonim válasza:
Nem érezném jól magam.
Sok helyen ez van sajnos, ahol nincsenek megfelelően lekötve bizonyos személyek energiái.
4/11 anonim válasza:
Most személyiségzavarosokat keresel, akik igennel válaszolnak, vagy költői a kérdés?
Hát ki a fene érezné jól magát ebben a helyzetben!?
6/11 anonim válasza:
Nem, az ilyen egy zizzencs. Valami baj a toronyban nála. Ezért kezdem megérteni azokat, akik átmennek vállalkozóba, mert ott maga válogathatja meg, hogy milyen személyt szeretne maga mellé, így a konfrontáció kevesebb - talán.
7/11 A kérdező kommentje:
férfi
2017. nov. 1. 08:44
8/11 anonim válasza:
Nem, és most hasonló főnököm van (férfi), azzal a különbséggel, hogy ő minden beosztottját képes gúnyolni a hátuk mögött, a férfiakat és a nőket is egyaránt. Én egyébként elkezdtem állást keresni, bár nem kifejezetten emiatt. Azt nem tehetem meg, hogy elmegyek munkanélkülire, úgyhogy csak akkor váltok, ha már van biztos másik hely.
9/11 anonim válasza:
Ha ez kérdés nálad, nem sok eszed van...
Amúgy, mindenkit annyira tisztelnek, amennyit kiérdemel...
Magyarul, ha ez zavar téged, vágd arcába vagy maradj csöndben.
10/11 anonim válasza:
Nem. Keresnék más állást gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!