Hogy kérjek fizetésemelést?
Pályakezdő vagyok, két éve dolgozom a munkahelyemen. Egy évet egyetemista koromban gyakornokként, egy évet már a diplomám után teljes állásban töltöttem ott. Alapszakos diplomám van, most végzek egy szakirányú továbbképzést, ami eléggé kapcsolódik a munkakörömhöz (és egyébként saját zsebből fizettem a 2 féléves tandíjat.) Júliusban lesz meg az oklevelem, ezért gondoltam, hogy esetleg kérhetnék fizetésemelést, hiszen mégis egy magasabb végzettséget jelent, és a cégnek (nem állami) is a hasznára van a tudásom.
Soha nem csináltam még ilyet, ezért nem igazán tudom, mi a menete...
Rossz a megközelítésed, fizetésemelés nem azért jár, mert régen ott vsgy vagy újabb papírod van, hanem mert megérdemled
2 évvel meg junior vagy nem pályakezdő
Amúgy 2 út van
1 kérsz a főnöködtölnidőpontot, hogy beszélnél vele, ott elmondod, mit tettél a cégért eddig, milyen a teljesítményed és hogy szeteznél x összeg fizuemelést, mert megdolgoztál érte
2 keresel másik helyez, megvárod az ajánlatot, bemész a főnökhöz, elmondod, hogy ksptál másiknajánlatot, ami x összeg, de te maradnál, mert szeretsz itt dolgozni, meg ezt megbazt letettél itt az asztalra, jó a teljesítményed blabla és x-10 forintért maradnàl
1szerűnek tűnő 5let.
Beviszed a " friss oklevelet ".
Intelligens főnöknek leesik, hogy fizuemelést kérsz....
Vársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!