Hogyan kérjek fizetésemelést?
Kicsivel több mint 1 éve dolgozom egy kis cégnél. Pályakezdőként ez az első munkahelyem. 80 eFt-ot kapok + a bérletet fizetik. Viszont már egy ideje azon gondolkozom hogyan említsem meg a főnöknél, mivel úgy tűnik ő magától nem mondaná nekem... :) Jövőhéten úgy tűnik egyik nap talán csak én leszek bent és megemlíteném neki, de nem tudom, hogy :/ Van bármilyen ötlet ezzel kapcsolatban? Szerintetek mennyit kérjek, ami nem is sok így hirtelen, de mégis...
Vagy ha nemet mondana rá akkor hogy reagáljak rá normálisan? :D Én attól tartok, hogy lehet fel is mondanék ...
Köszi a segítséget! :)
Adj több pénzt, vagy húzok innen a francba!
Szerintem nem fog sikerülni. Ez nem úgy megy, mint a filmekben. Ahol pedig 80.000 a fizetésed, az elég valószínűleg olyan hely is, ahol csak annyit adnak, amennyit nagyon muszáj.
Kérdés, hogy te mit csinálsz és a kolléganők mit csinálnak.
Nálunk is van kolléga 7 számjegyű fizetéssel, csak ő a vezérigazgató én meg sajnos nem.
Inkább ne kérj semmit vagy megpróbálhatod, de aztán
ne légy csalódott, ha nem adnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!