Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akarnak mindenhonnan...

Miért akarnak mindenhonnan kirúgni?

Figyelt kérdés
Világéletemben a legjobb tanuló voltam, most is bármit meg tudok tanulni. A lelkemet is kidolgozom és nem rosszul. Teljesen kivagyok, meg akarok halni.
2018. márc. 10. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"...lejárt (volna) a határozott idejű szerződés, de közvetlen előtte felmondtam ebből kifolyólag."

Most akkor mi van?

Te mondtál fel?

És miért?

Főleg, miért kellett felmondani? Nem hosszabbítod meg a szerződést és kész.

Mi nem tudjuk, hogy hogy dolgozol, de fogadjuk el, hogy remekül. Akkor viszont valamiért sehol nem vagy szimpatikus és elsősorban nem a főnököknek, hanem a kollégáknak.

2018. márc. 10. 19:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Még a kollégáknak valamelyest szimpatikus vagyok, a főnöknek kevésbe. Félti a pozícióját.
2018. márc. 10. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért mondtál TE fel?

Lehet, hogy nem is akartak megválni tőled!

Volt nekem is olyan munkahelyem, hogy lejárt a szerződés, nem értek rá újat csinálni és vagy 2 hétig szerződés nélkül dolgoztam. Aztán meglett az új szerződés.

2018. márc. 10. 19:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez egy hosszú történet..…
2018. márc. 10. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:
13%

Aha, jön a Mari, aki szarik bele a munkába, neki minden mindegy, határozott idejű szerződéssel és pont tőle féltik a pozíciójukat a főnökök.

Azt ugye tudod, hogy határozott idejő szerződést nagyon alacsony, vagy nagyon-nagyon magas beosztású emberek kapnak általában...

2018. márc. 10. 19:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Én pont nem sz:rok bele a munkába....
2018. márc. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!