Hogyan tudnám rávenni idős (nyugdíjkorhatárt elért) kolléganőmet, hogy ő is vegye ki a részét a közös munkából? 30-as N
Helyzetjelentés a kérdés kiírása után egy és egy negyed évvel:
A helyzetet annyival árnyalnám, hogy minimálisan többet dolgozik a kolléganő, mert szóltam neki ősszel. Azóta már nem jó a viszonyunk. Részletes kimutatást vezetek a megválaszolt levelekről (csak magamnak), havi, ill. éves bontásban, így látszik, hogy 2017-ben a levelek 8%-át válaszolta meg, 2018-ban a levelek 12%-át. Most legutoljára sikerült elérnem, hogy az elmúlt hónapban a levelek 1/3-át megválaszolja (ez már teljesítmény nála)!
Nagyon megutáltam ezt a munkakerülő kolléganőt, mert ő szokott engem cseszegetni egy másik nyugdíjközeli kolléganővel, mert lennének ötleteim, és változtatni szeretnék a dolgokon.
Te nem vagy normális, hogy több, mint egy éve végzed a munka 50%-a helyett 90%-át.
Éves teljesítményértékelésen mit mondott a főnököd a problémára?
A lepontozott válaszoló
"Éves teljesítményértékelésen mit mondott a főnököd a problémára?"
Ilyen sajnos nagyon sok helyen nincs!
3 évig dolgoztam valahol, egyszer se volt ilyen. Eleinte szóltak ha valamit nem jól csináltam, utána abból tudtam, hogy valószínűleg minden oké, hogy semmi visszajelzés.
Igen, tkp. tényleg nem vagyok normális, hogy ezt eddig hagytam. :( Most fogok újra beszélni vele.
Amúgy nem a munka 50%-át kell elvégeznem, mert én félállásban vagyok, ő meg teljes állásban.
Évente kell leadni jelentést, de a csoport egészének, hogy összesen hány levelet válaszolt meg a csoport. Személyekre lebontva nincs teljesítményértékelés.
A helyzetet bonyolítja, hogy ő azt hiszi, hogy amolyan főnökfélém nekem, mert afféle csoportvezető. De egyszer ő maga is mondta, hogy hivatalosan nem kapott erre megbízást, hanem egyszer csak kikerült a honlapra.
Az osztályvezetőt nem érdekli a mi csoportunknak a teljesítménye, nem szokta értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!