Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollégái. Erőszakosan hajt...

A kollégái. Erőszakosan hajt rám . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje új helyen dolgozok, és egy férfi a főnököm. Van családja de ő meg a drága kollégái minden nővel kikezdenek a munka helyen. Új munka lehetőségem egyenlőre nincs. Összesen 15 en vagyunk abból 3 lány van bele értve engem is és a többi pasi. Az összes zaklatja a nőjet hol ott családosak mind. Már nagyon elegünk van az idiótaságaikból. Többször is nemet mondtunk az utalgatásaikra mégis szemtelenek. Ezek azt hiszikmert pasik akármit megtehetnek. (erre töbszőr is utaltak). Elegem van ebből és nem kicsit undorító amit művelnek. Hogyan lehetne leállitani őket amég új munkahelyet nem kapok?
2018. febr. 22. 18:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért sietve kellet kiírjam.
2018. febr. 22. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Vedd fel, amikor beszólogatnak, majd küld el valamelyik nőjének, feleségének. Miután már váltottál persze.
2018. febr. 22. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Hú ez kemény dió. :( Nehéz úgy, ha nem tudsz váltani.

Szerintem én nagyon karakán és lényegretörő módon reagálnám ezt le. Vmelyik mond vmi kihívót? Unott fejjel mondok rá egy nagyon egyértelmű, nemleges választ tömören, majd faképnél hagyom. Bocsánat, el kell intéznem egy emailt/telefont... És már ott sem vagyok.

Nem látok jobb megoldást. Esetleg mintha meg sem hallanád...? Mindenre csak hümmögni, vagy azt mondani: Értem. :D

- Katinka, milyen csinosak vagyunk ma!

- Köszönöm.

- Csak nem új ruha?

- De.

- Megnéznélek nélküle is.

- Értem. Bocsánat, el kell intéznem vmit Andival... (már ott is hagytam)

2018. febr. 23. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Kihaltunk volna, ha ez nem így lenne.
2018. ápr. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!