Tényleg gáz munkahelyen szendvicset enni ebédre?
A kollégák akik rendelik a kaját ezen röhögnek.
21/F
#9:
Nem mindenki tud és/vagy szeret főzni.
Vagy egyszerűen munka után más dolga van, nem tud nekiállni este 7-kor még főzőcskézni másnapra.
Vagy egyszerűen csak jobban szereti a hideg kaját, mint a meleget.
Amúgy meg vicces, hogy a hamburgert hozod fel a szendvics alternatívájaként.
Azért remélem tisztában vagy vele, hogy a hamburger AZ ÖNMAGÁBAN IS EGY SZENDVICS!!! XD
11#
A hamburger kvázi egy szendvics, viszont egészen más, mint a másnapos zsemléből vagy kenyérszeletekből készített szendvics, mint amit munkába visz a kérdező.
A másik, a hamburger akkor is egy meleg étel, továbbá friss.
Mondjuk rám meg azért néznek ufóként, mert utálom ha egy egyszer már elkészített, megsült/megfőzött ételt a mikróban újra megmelegítenek,még a hideg is kiráz tőle.
12#
A hamburger friss? Na ez az év poénja. A hús és a zsemle is fagyasztott, az étteremben csak felmelegítik és egy kicsit megpirítják. A "retro burger" meg a legtöbb helyen előre össze van rakva, a kajáldában csak bedobják a mikróba és megmelegítik.
Amúgymeg, ha választanom kéne, hogy mindig mekis burgert, vagy egy jó kis otthon készített szalonnás, sülthúsos, rántotthusos szendvics et egyek, akkor biztos hogy az utóbbit választanám. Hamburgeren élni egy hosszan elnyújtott öngyilkosság.
Komolyan, ez a "meleget ebédre" mánia. Már a hambi is "főttétel", beszarok. Csak a hómérséklet számít.
Mert olyan rossz egy tk rozskenyeret megtömni csirkemell/pulykamell szeletekkel, salival, paradicsommal, tojással, sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!