Tényleg gáz munkahelyen szendvicset enni ebédre?
A kollégák akik rendelik a kaját ezen röhögnek.
21/F
Gyanítom hogy már nem először írtad ki a kérdést, ha viszont elsőre, akkor illene előtte rákeresni, hogy írtak-e már ki ilyen kérdést..(egyébként egyik nap is volt ugyan ez...)
Ha ők az amúgy is szaros kis fizetésüknek a felét rendelt kajára akarják költeni akkor egészségükre. Ha neked több eszed van, akkor szendvicset viszel, vagy az otthoni maradékot, ha nem akarsz korán reggel összedobni valamit. Én egy húsüzemben dolgoztam, 2 szelet kenyeret vittem mindig, mondanom se kell, volt mit ráraknom. Mindenki így csinálta. Egy gyerek volt aki edzett és diétázott, ezért otthonról vitte a kaját, de rá is furcsán nézett aki nem tudta hogy miért csinálja. Szerintem aki kinevet ezért az annyira primitív, hogy semmit se számít a véleménye
Hát, én nem röhöglek ki, viszont nem tartom normálisnak a dolgot.
Én például mérnöki irodán dolgozok, itt van egy idős 60 múlt kolléga, ő is szendvicset eszik ebédre.Pedig, biztos nincsenek anyagi gondjai.De, mi betudjuk annak, hogy ő még egy más korszakban nőtt fel, máshoz szokott hozzá.
Viszont, egy fiatalnál, én sem tudom hova tenni a dolgot.
Inkább főzz magadnak olyat, amit másnak elvihetsz és megmelegíthetsz, vagy csinálj finom salátát.
Én is személy szerint a rendeléshez ragaszkodok, vagy ahhoz, hogy ebédidőben kimész valahova enni, esetlen egy hambit, kebabot vagy valamit.Ezek mind 1500 forint alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!