Hangoskodó, mindenbe beleszóló kollégák, unalom. Meddig bírnátok egy ilyen munkahelyen?
minden munkahelyen vannak ilyen emberek, akik pletykálnak, téged figyelnek, kötekednek. Főleg ha nők vannak összezárva!
Bár én dolgoztam olyan helyen, ahol csak férfiak voltak rajtam kívül és nagyon meglepődtem, mert ők is ugyanezt csinálták. Egy roma pasi kezdte, és sikeresen ki is túrt onnan. Egészségére! Elkezdte terjeszteni, hogy sokat és sokáig járok ki szünetre. ők óránként voltak kint 15 percet. Én nem dohányzom, nem tartottam velük. általában 2 szünetet tartottam és nem volt hosszabb 10 percnél...
Az olyan munkahelyek, ahol a főnök nem látja át, hány emberre lenne szükség, a felettese szabad kezet ad neki, ő meg 2 helyett felvesz 4-et. ;)
Egyébként ne akarjatok az unatkozásért fizetést, már ha azt nem végezhetitek otthonról, mert baromi lassan telik az idő, főleg, hogy 6 szem a tudtom nélkül a monitoromat kémleli és elütni sem tudom az időt.
Sajnos a korábbi munkahelyemen megtapasztaltam, hogy a férfiak is tudnak pletykálkodni, de alapvetően nekik valahogy normálisabb témáik vannak, nincsenek hirtelen "visongásaik", na meg nem érdekelte - legalábbis az én férfi kollégimat- , hogy mikor mit néztem a gépen, esetleg épp mivel foglalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!