Mi van akkor ha nem birom a kötötséget?
Figyelt kérdés
3 müszakban dolgozom most. Szinte semmi életem sincs.2018. febr. 19. 12:24
1/4 anonim 

válasza:

Ez nem egy egyszerű "kötöttség" - ez embertelen sajnos. Ha tudsz a 3 műszakosból váltani 2 v. 1 műszakosra, tedd meg. Tudom, ez a legnehezebb, munkát találni - ezért élnek vele vissza "legalább van munkám" és 3 műszakban kínozzák az embereket.
2/4 anonim 

válasza:

A 3 műszaknak nincs sok köze a kötöttség nem bírásához. Eleve a 3 műszakot nem embernek találták ki, embertelen, teljesen felborítja a normál biológiai életritmust.
3/4 anonim 

válasza:

Ismerem az érzést. Ha teheted, válts munkát, hosszú távon ki fogsz készülni.
4/4 anonim 

válasza:

Én éppen ezért diplomáztam.
Egyik szülőm éppen úgy 3 műszakba jár dolgozni, mint te.Ő motivált, hogy szerezzek diplomát, nehogy úgy járjak, mint ő.
Normális diplomás pozícióban szabad vagy, rugalmas vagy kötetlen munkaidőd van, nem nagyon csesztetnek, emberszámba vesznek, érzed,hogy számítasz.
Én ezért mondom mindenkinek, aki szkeptikus,hogy tanuljon, kell az a diploma,vagy örök életében biorobot marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!