Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahely lenne nekem...

Milyen munkahely lenne nekem megfelelő ezekkel a "jó" tulajdonságaimmal? :D

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok és szerencsére sose voltam rászorulva, hogy dolgozzak. A saját lábamra akarok állni de eddig nem tudtam kitalálni mi lenne nekem a megfelelő. Ha szükséges tudok menni egyetemre vagy szakmára. Érettségim van. Viszont nagyon nehéz embertípus vagyok. Pl hangulatember vagyok. Egyik órában mosolygok másikban már jobb ha senki nem jön a közelembe. Aztán eléggé közönyös vagyok marhára nem érdekel mások problémája max azoké akiket közel engedek magamhoz. Azt meg aztán végképp utálom mikor valaki dirigál nekem. Szeretném a saját munkámat úgy végezni ahogy akarom . Ha valakit nem kedvelek akkor nem tudom az mutatni, hogy de.. mindig is humán beállítottságú voltam és legtöbbször érdekből cselekszek mindent. Pl lazán tudok hazudni ha az érdekeim úgy kívánják. Nagyon szarkasztikus is tudok lenni sokszor. És hajlamos vagyok sokmindenkit lenézni úgy, hogy tudom, én még semmit nem tettem le az asztalra. Jah és rühellem a csapatmunkát. Nos, eme jó tulajdonságok mellett merrefelé induljak ? :D

25/f

A kérdés komoly.

2018. febr. 19. 02:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Újságos bodegában eladó, vagy dohánybolti eladó.
2018. febr. 19. 03:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Szakma nelkul...?

Tanulj programozast, vagy webdesign/grafika, optimalizalas stb., es dolgozz otthonrol.

2018. febr. 19. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Tehát a szüleid egy igazi összeférhetetlen tetűládát neveltek belőled. Annyira jó, egy élmény lehet veled egy légtérben lenni.

Neked valami mezőgazdasági munka kéne. Mondjuk gepkezelő. A kukoricaföldön nem lenne kit lenézned meg kivel kötekedned.

2018. febr. 19. 06:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A legkozelebbi meszesgodor fele.
2018. febr. 19. 06:52
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
És büszke rá, hogy ekkora tróger lett...
2018. febr. 19. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Hm. Hát egy az egyben leírtad a bátyám jellemrajzát.

Elmondanám neked, hogy a drága még 31 évesen is otthon lakik, egy munkahelyen sem maradt meg pár hétnél tovább, mert azt hiszi, ő szarta az aranyozott spanyolviaszt.

Napról napra él, a család nagy része már rühelli, anyámon kívül, akit szépen tönkretett.

A régi barátai is kerülik, mert csak pénz kell neki mindenkitől, úgy tarhál, mint a bosnyák téri hajléktalanok, tiszta szégyen. Hajléktalan is lesz, ha rajtam múlik, mert én kr-vára nem fogok neki segíteni. És az ilyeneknek van erre arcuk. :DDD

Tarhálásra, élősködésre, képzetlenségre, ÉLETKÉPTELENSÉGRE b+.

De te legalább látod magadat kívülről, van némi önkritikád, ami már jó. Tanfolyam, gyár ezek. Vagy ha nem, akkor hajléktalan lét. Dolgoztam egy ideig hajléktalanszállón voltak ott olyan negyvenesek, akiket kib-sztak otthonról, mert már a szüleik sem bírták elviselni az élősködést és hozzád tesómhoz hasonlóan még így is, a szarban tökig állva arcoskodtak, miközben mindenki lenézte őket és röhögött rajtuk.

Amúgy mi határoz meg? Mire van nagy képed, ha semmi értékeset, produktívat nem tudsz felmutatni? A lázadó, nihil szarok a rendszerbe éveidnek vége kellett volna legyen max 17 évesként.

Vagy ha a szüleid elég birkák szegények, akkor lehetsz hikikomori életed végéig.

[link]

2018. febr. 19. 07:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Elnézést másoktól a kirohanásom miatt csak mi rengeteget szívtunk egy ilyen ember miatt.
2018. febr. 19. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Elősször is hatalmas nagy gratula a szüleidnek h egy ilyen "remek" embert neveltek belőled de elárulok nek2d valamit előbb vagy utóbb mindenki rászorul h dolgoznia kelljen na majd akkor megtanulod hogy kell tisztelni másokat

Jaa mivel sokat nem nézek ki belőled remélem h esetleg donornak jó leszel

2018. febr. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!