Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálhatnék a sz*rkeverő,...

Mit csinálhatnék a sz*rkeverő, árulkodós munkatársakkal?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem el dolgozni a jelenlegi munkahelyemen. Eleinte teljesen örültem, mert kedvesek is voltak hozzám a kollégák, akik már régebb óta dolgoznak ott, segítettek is, és magát a munkát is szerettem/szeretem csinálni.

Azonban nemrég vált világossá számomra, hogy mégse olyan jó fejek, mint amit hittem. Kiderült, hogy minden mozdulatomat figyelik, és ha bármi apró hibát vétek, vagy valamit rosszul csinálok, egyből rohannak árulkodni a főnöknek, ahelyett, hogy mondjuk velem megbeszélnék.

Aztán persze, hogy én vagyok mindig megalázva mindenki előtt. Nem értem, egyszer ők is voltak kezdők, ők talán annyira tökéletesen csináltak mindent a legelején?

Így meg viszont kezd teljesen elmenni a kedvem az egésztől.

2018. febr. 13. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mint írod mosoly szembe, "bicska hátba"...egy dolgot tehetsz.

Leülni s kidumálni velük, mi a baj, miért a színjáték....stb....tiszta víz a pohárba.

Bizonyára béna vagy a területen s nem akarnak battatni állandóan, mert az látszik rajtad, hogy nem segítségnek vennéd, hanem másnak ugye.

Továbbá, lehet nem is szólhatnak neked csak a főnöknek, mert ez a parancs.Nem tudhatod, de kérdezheted őket.

Barátságos hangvételben tisztázni kell s nem sunyiskodva, mert az csak 1 dologhoz vezet...szia;)

2018. febr. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!