Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti ebbe a munkahelyi feltétele...

Ti ebbe a munkahelyi feltételekbe be mennétek?

Figyelt kérdés

2 hónapja nem volt munkahelyem gyerek miatt nagyon nehéz találnom.

Most találtam egyet üzembe fogok dolgozni mint takarítónő.

Olyan feltételek: 3 hónap próbaidő ( alkalmi jelentéssel csak) heti 40 óra.

Azt mondta a cég hogy 3 hónap után vesznek fel rendesen.

Én úgy gondolom ez nagyon sok idő, és időhúzás számomra.

És mi van ha 2,5 hó után hogy viszlát.

Most mit csináljak?

Ti mit csinálnátok?

Belementettek volna?

2018. febr. 7. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Aztán az alkalmi bejelentésből semmi nem lesz, a ledolgozott óráidat meg senki nem fogja kifizetni... Megtörtént már
2018. febr. 7. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: Minimum 3 hónap próbaidő mindenhol van, szóval ezen nincs mit meglepődni. A próbaidő téged ugyanúgy véd, mint a munkaadót. Tehát akár az első munkanapodon mondhatod azt, hogy neked ez nem tetszik, és akkor hazamész és kész, nem lesz következménye.

Az alkalmis dolog annyiból rossz, hogy csak 15 napot melózhatsz egy hónapban. Tehát nyilván a fizetésed is kevesebb lesz, mert nem 170-180 órát dolgozol egy hónapban csak 120-at.

De ettől függetlenül, ha nincs jobb, én elvállalnám a helyedben. Mellette ugyanúgy tudsz még munkát keresni, és ha találsz jobbat, majd váltasz. Addig meg ez is jobb, mint a semmi.

Utolsó: Én 6 hónapig voltam alkalmis a próbaidőm alatt, utána felvettek rendes szerződéssel. Amíg alkalmi munkavállaló voltam, addig is megkaptam a fizetésem minden hét végén. Szóval cége válogatja, hogy mennyire becsületesek...

2018. febr. 7. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A 3 hónap próbaidővel semmi gond, mindenhol ez van és ahogy a cég indoklás nélkül elküldhet ez alatt az idő alatt, ugyanúgy te is indoklás nelkül felmondhatsz, ha jobbat találsz.
2018. febr. 7. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Viszont, ha alkalmi munka, akkor nem leszel biztosított, így nem jár se egészségügyi ellátás, se táppénz, betegség esetén. Szóval, tenyleg csak addig érdemes "belemenni", amíg csak ez a lehetőség van.
2018. febr. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!