ˇovónők de akar szülők véleménye is érdekelne. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Óvónő vagyok (25). Most kezdtem tanítani. Az egyik koléganőm 45 éves és tegez. én viszont magázom. Szerintetek nem kellett volna felajálania hogy tegeződjünk?
A többi ( tőle idősebbek - vele egyidősek) felajánlották hogy tegeződjünk kolcsönösen - ő viszon csak alapból tegez, tőlem meg elvárja hogy magázzam.
Az egyik 60 éves koléganő nem szeret tegeződni de magáz engem ő is viszont.
Szerintetek ez így ok? vagy én reagálom túl
2018. febr. 6. 22:11
11/15 anonim válasza:
Idióta ez a nő. Remélem mondtad neki, hogy akkor magázzon ő is
12/15 A kérdező kommentje:
igen. de csak akkor is a magáét fújta hogy a lánya lehetnék. Szerintem se illik ezt így. 60 évesekkel tegeződök. Felajánlották. inteligencia kérdése
2018. febr. 7. 20:35
13/15 anonim válasza:
Ezen logika alapján remélem ő is magázza a nyugdíj előtt álló kolléganőiteket... -_-
14/15 anonim válasza:
Felnőttek közt teljesen mindegy a korkülönbség, alapesetben mindenki magáz mindenkit. Amennyiben valaki letegez, akkor azzal engedélyt ad arra, hogy visszategezd. Ez a nő tényleg kettyós
15/15 anonim válasza:
Szerintem ha továbbra is tegezni fog, tegezzed továbbra is. Amennyiben megint beszól, hogy : mondtam hogy nem engedek tegezést, válaszold vissza nyugodtan: én is mondtam, hogy amennyiben tegezést kapok, tegezést adok, szóval magázódunk oda vissza vagy akkor jó a szia mégis? :) Ne hagyd magad ilyen dillától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!