Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valós a munkaerőhiány ha egy...

Valós a munkaerőhiány ha egy minimálbéres pesti cégnél mindig van ember?

Figyelt kérdés

Mennyire valós a munkaerőhiány ha adott egy pesti cég amely minimálbért ad (betanított munka) és mindig van embere? Még ennyiért is még erre a szar munkára is még itt pesten is?

Mert egy borsodi zsákfaluban hol semmi más nincs ott még megértem.

De itt pesten is?

Persze van fluktuáció emberek jönnek mennek de akérmi van midngi van ember.

Elmegy valaki 1-2 nap és ott az új. Nem erőlteti magát a cég emeléssel meg jobb körülményekkel meg semmivel. Minimálbér és slussz semmi több és mégis van ember mindig. Ha elmegy valaki 1 nap és pótolva.

Akkor hol van itt munkaerőhiány?

2018. febr. 5. 10:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, te iskolás vagy, igaz?

Azért ez nem így megy, hogy amíg jön új addig minden rendben. A termékenység rovására megy ha mindig új emberek vannak.

Az meg, hogy te kívülállóként egy cégnél úgy látod, mintha, az nagyon nem magyarázza, hogy hülyék lennének azok akik ezzel foglalkoznak és az ellentettjét állítják

2018. febr. 5. 12:44
 12/24 A kérdező kommentje:

"A termékenység rovására megy ha mindig új emberek vannak. "

Már miért menne. Ez betanított meló csomagolóüzem.

Ha odamész új emberként odaállítanak egy már ott dolgozó mellé, és figyeled kb 1 órát amit csinál.

Aztán indulsz önállóan saját gépedhez.

Tessék be vagy tanítva. Szerinted mennyire érdekli őket ha betanítottan elmész? Új ember + 1 óra és ugyanott vannak.

2018. febr. 5. 12:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Oké, főnök, jobban látod, mint akik ebben vannak benne.
2018. febr. 5. 14:51
 14/24 A kérdező kommentje:

Mondhatzs te akármit én azt látom hogy elmegy valaki pár nap akár 1 (volt rá példa) és van új ember. Aki kezd és már az első délelőtt egyenértékű egy száz éve ott melózóval (már ha lenne olyan de ez más téma).

És a cég láthatóan marhára leszarja az egészet fel se merül hogy emeljen a béren hátha nem menne el az új ember 1 hónap alatt.

Én ezt látom.

2018. febr. 5. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Munkaügyis, nem unod még?
2018. febr. 5. 19:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Te rosszul értelmezed a dolgokat pesten van legtöbb ember a többi városba nem találnak embert.A betanitott munka meg azért nem könyü mert állandoan új emberek vannak akikel csapatban kel dolgozni .Meg nincs már egy munka folyamat lassan már mindenhez érteni kel mert már minden cég 30 féle terméket gyárt.Kisseb városok ahol 40000 laknak biztos nem fognak embert találni mert nincs meg pest közepe az országnak a határoknál már embert sincs.Mert akinek van kocsija elmegy mosogatni ès máris 3 szorosát keresi az itteni béreknek vendégláto helyeken szálást is adnak.
2018. febr. 5. 20:58
 17/24 A kérdező kommentje:

"lassan már mindenhez érteni kel "

??? LOL ez a nap vicce. Semmmihez se kel érteni itt legalébbis.

Beesel az utcáról megmutatják a gépeket 1 órát nézed és csinálod.

Olyna ember itt még nem járt aki nem tudta volna.

Olyan annál inkább volt és van aki nem is akarja ennyi pénzért legalábbis.

2018. febr. 5. 21:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja meg pesten ott van ez a hős utca is miliárdokat lopnak a parlamentben de nem kébesek le rombolni 2 panelt.Lopják az áramot szmetelnek a gyerekek meg az utca neveli.Egy olyan helyen ahol rengeteg iskola van és utaznak oda csak emiatt.
2018. febr. 5. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
És meddig vannak ott ilyen helyen az emberek? Nem mindegy. Átmenetileg amíg nincs jobb, még ez is jobb a munkanélküliségnél. Én is volt, hogy elvállaltam ilyet, mert fizetni kellett a számlákat, közben állást kerestem, aztán amikor jött jobb lehetőség, váltottam.
2018. febr. 5. 21:30
 20/24 anonim ***** válasza:
És az a gép 24 órába hibátlan mert gyárakban 3 müszak van de persze a legújabb is van amivel hozni lehet a darabszámot és nem egy 10 éves ami a felére képes volt régen de ma már a duplája kel.
2018. febr. 5. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!