Valós a munkaerőhiány ha egy minimálbéres pesti cégnél mindig van ember?
Mennyire valós a munkaerőhiány ha adott egy pesti cég amely minimálbért ad (betanított munka) és mindig van embere? Még ennyiért is még erre a szar munkára is még itt pesten is?
Mert egy borsodi zsákfaluban hol semmi más nincs ott még megértem.
De itt pesten is?
Persze van fluktuáció emberek jönnek mennek de akérmi van midngi van ember.
Elmegy valaki 1-2 nap és ott az új. Nem erőlteti magát a cég emeléssel meg jobb körülményekkel meg semmivel. Minimálbér és slussz semmi több és mégis van ember mindig. Ha elmegy valaki 1 nap és pótolva.
Akkor hol van itt munkaerőhiány?
Kérdező, te iskolás vagy, igaz?
Azért ez nem így megy, hogy amíg jön új addig minden rendben. A termékenység rovására megy ha mindig új emberek vannak.
Az meg, hogy te kívülállóként egy cégnél úgy látod, mintha, az nagyon nem magyarázza, hogy hülyék lennének azok akik ezzel foglalkoznak és az ellentettjét állítják
"A termékenység rovására megy ha mindig új emberek vannak. "
Már miért menne. Ez betanított meló csomagolóüzem.
Ha odamész új emberként odaállítanak egy már ott dolgozó mellé, és figyeled kb 1 órát amit csinál.
Aztán indulsz önállóan saját gépedhez.
Tessék be vagy tanítva. Szerinted mennyire érdekli őket ha betanítottan elmész? Új ember + 1 óra és ugyanott vannak.
Mondhatzs te akármit én azt látom hogy elmegy valaki pár nap akár 1 (volt rá példa) és van új ember. Aki kezd és már az első délelőtt egyenértékű egy száz éve ott melózóval (már ha lenne olyan de ez más téma).
És a cég láthatóan marhára leszarja az egészet fel se merül hogy emeljen a béren hátha nem menne el az új ember 1 hónap alatt.
Én ezt látom.
"lassan már mindenhez érteni kel "
??? LOL ez a nap vicce. Semmmihez se kel érteni itt legalébbis.
Beesel az utcáról megmutatják a gépeket 1 órát nézed és csinálod.
Olyna ember itt még nem járt aki nem tudta volna.
Olyan annál inkább volt és van aki nem is akarja ennyi pénzért legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!