Szerintetek egy "munkavállalónak" milyennek kellene lennie? Aki hajtja az emberek vagy inkább aki 2-3 ember helyett dolgozik?
köszi a kommentet.
Áruld már el légyszi miért jó a munkahelynek az a típus aki hajtja a többi embert, de igazából nem csinál semmit, nem sokkal jobb aki 2-3 ember munkáját elvégzi?
Egyik sem jó. Én ezek közül egyikkel sem dolgozok szívesen. Először is a munkát úgy kell megszervezni, hogy az beleférjen a munkaidőbe. A munkaidőt pedig ki kell tölteni munkával. Nincsenek 20 perces cigi szünetek ahol megvitatjuk miért rossz a termelékenység, miért ilyenek a fizetések. Utána meg látványosan túlórázni kell mert hát nem fért bele a feladat a munkaidőbe.
Ez a különbség a fejlett országos és kis hazánk munkamorálja között.
Azt úgy értettem hogy 2-3 ember munkáját végzi hogy nincs agyon hajszolva, hanem ha feszített munkatempóban ledolgozik pár napot akkor utána jön pár "pihenősebb nap".
De az olyan ember aki csak magyaráz és nem csinál semmit, az biztos nem jó, nem?
egyiknek sem.
én ilyen vagyok.
5x annyit fizetek mint más,ezért nem kell motiválnom meg győzködnöm.
ez meg ez a feladat,ha tetszik érte ez a kiemelt pénz és benne vagy akkor megcsinálod.
ennyi az egész és mindenki maximálisan motivált,lelkes,furkálódástól mentes és örömmel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!