Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell bevinni a kisbabát?

Miért kell bevinni a kisbabát?

Figyelt kérdés

Miért jópofa/cuki dolog az, hogy valaki beviszi a tök pici, pár hónapos gyerekét a munkahelyére (iroda) mutogatni őket a gyes alatt?

Nyáron sem kellemes, amikor kerülgetni kell a gyerek(ek)et meg a babakocsit, meg pelenkázót kell gyorsan kreálni az asztalból, és 15-20 embernek hallgatni ha rázendít a gyerek egy laza fél órára... Télen meg amellett, hogy szintén zavar másokat, még egészségtelen is.

Ma már itt a fészbuk, skype, insta, minden pillanatot meg lehet osztani bárkivel bármilyen formában, akit érdekel... akkor miért kell egy munkahelyi környezetbe beleerőltetni ezt a dolgot? Ahol nyilván olyanok is vannak, akik nem kíváncsiak rájuk egyáltalán.

Volt olyan, hogy a nagymama jött és hozta a kölyköket, szaladgáltak, visítottak, pakoltak mindent ide-oda, zaj volt és felfordulás. Kb 2 ember kivételével mindenki rosszallóan nézett egy idő után de senki nem mert szólni mert akkor anyuka persze vérig lenne sértődve, és a gyerek ugye szent dolog, felülír mindent.

2018. febr. 1. 21:40
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
95%
Szerintem semmi keresnivalója a gyereknek a munkahelyen, akármekkora is. Oké ha egyszer beviszi 5 percre valaki a kisbabát az még rendben van de ne üljenek ott fél napokat hanem megnézték, ugyulibugyuli, jajdecuki tisztaapja aztán go. De meg lehetne úgy is oldani hogy a gyerekre kíváncsi kollégákkal összejönni munkahelyen kívül és ott dögönyözni a gyereket, mert attól hogy valaki napi 8 órában össze van zárva anyukával, még nem biztos hogy a gyerekre is kíváncsi. De ha nem mész oda gügyögni, akkor meg te vagy a köcsög. Szar ügy.
2018. febr. 1. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
De akkor ez hogy történt? A gyes alatt bement, és az egész műszakot bent töltötte a gyerekeivel?
2018. febr. 2. 02:39
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Gyerekkoromban minden nyári szünetben anyám munkahelyén lófráltam. A kutyával játszottam, beültem a sofőrök mellé kocsikázni. Senkit nem zavart. A baba mondjuk más, de a munkatársak közül van aki kíváncsi rá. Hogy te nem vagy rá kíváncsi, az a te bajod. Változtatni úgysem tudsz rajta kár ezen rágódni :)))
2018. febr. 2. 07:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az azért nem ugyanaz munkahelyen kutyát simizni, meg sofőrökkel furikázni, mint egy komoly, felelősségteljes munkahelyen dolgozni. Az meg nem igaz hogy a kérdező nem tud mit tenni. Tud, csak sajnos még ő lesz lebarmolva.

Az még szerintem is normális hogy megmutatni beviszik, de a kérdező nem ezt írta.

2018. febr. 2. 07:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Főnökre válogatja, hogy mit enged. Nálunk aki szült bejött 1x a babával megmutatni, ment a jajjdecuki, de 1 óra múlva ott se volt. Nem tolerálná a főnök, hogy valaki órákra megakassza a munkát. Attól hogy valakinek gyereke van, még ne hátráltassa a többit.
2018. febr. 2. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem az nem zavar, amikor bejön valaki megmutatni a babáját, de azért azt nyilvan nem lehet csinálni egy normalis munkahelyen, hogy órákig ott van és "feltartja a munkat".
2018. febr. 2. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értettem soha! Pedig sajnos minden helyen ez volt, eddig bárhol dolgoztam. Ok, hogy társaságra vágyik anyuka, de gondolom van családja, barátai, a munkahely tök másról szól, ha esetleg a munkahelyen is összebarátkozott pár emberrel, akkor lehetne azt munkaidőn kívül intézni.

Az első munkahelyemen mikor ilyen volt azt hittem ez valami egyedi dolog, hogy hű de jóban van itt mindenki mindenkivel hogy 2-3 havonta belátogattak anyukák a babáikkal, persze mindenki körbeállta őket, gagyogott neki, anyukától érdeklődtek én meg vághattam hozzá a jópofát, mert hiába vagyok nő, abszolút nem érdekel más gyereke, főleg nem a munkahelyen. Utána a következő helyeimen már nem jópofáskodtam, zavartak a gyerekek, mert a többi korosodó nő gügyögése, olyan is volt hogy egy apuka egy 5 órás tárgyalásra behozta a 3 éves porontyát, felfogni se tudom mit hitt, persze 1 óra múlva a gyerek már nem bírta annyira, apuka figyelmét is elterelte, lassabban haladtunk, ekkor apukára is rá kellett szólni, hogy akkor tud e figyelni, meg tudjuk e beszélni amiről épp szó van...

Szerintem egy gyerek nem a munkahelyre való semmilyen formában, szerencsétlennek lesz még ideje eleget a saját munkahelyén tölteni, az olyan szülőket meg akik beviszik a gyereket a munkahelyre szánalmasnak tartom, hisz amelett, hogy zavarják a munkát a gyereket is fertőzésveszélynek teszik ki.

Nekem eszembe nem jutna a munkahelyem közelébe se menni, amíg otthon vagyok a gyerekkel, pedig nincs bajom a munkámmal.

2018. febr. 3. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!