Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell bevinni a kisbabát?

Miért kell bevinni a kisbabát?

Figyelt kérdés

Miért jópofa/cuki dolog az, hogy valaki beviszi a tök pici, pár hónapos gyerekét a munkahelyére (iroda) mutogatni őket a gyes alatt?

Nyáron sem kellemes, amikor kerülgetni kell a gyerek(ek)et meg a babakocsit, meg pelenkázót kell gyorsan kreálni az asztalból, és 15-20 embernek hallgatni ha rázendít a gyerek egy laza fél órára... Télen meg amellett, hogy szintén zavar másokat, még egészségtelen is.

Ma már itt a fészbuk, skype, insta, minden pillanatot meg lehet osztani bárkivel bármilyen formában, akit érdekel... akkor miért kell egy munkahelyi környezetbe beleerőltetni ezt a dolgot? Ahol nyilván olyanok is vannak, akik nem kíváncsiak rájuk egyáltalán.

Volt olyan, hogy a nagymama jött és hozta a kölyköket, szaladgáltak, visítottak, pakoltak mindent ide-oda, zaj volt és felfordulás. Kb 2 ember kivételével mindenki rosszallóan nézett egy idő után de senki nem mert szólni mert akkor anyuka persze vérig lenne sértődve, és a gyerek ugye szent dolog, felülír mindent.

2018. febr. 1. 21:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%

gondolom azért, mert hónapok óta nem volt sehol és nem beszélt felnőttekkel, csak babahányást takarított meg aludt a zuhany alatt meg a wcn ülve és szeretett volna kiszabadulni a lakás-börtönből és embernek érezni magát.

vagy csak mert hülye

2018. febr. 1. 21:47
 2/17 A kérdező kommentje:
:D :D egy munkahelyen? Nem erre vannak a séták meg a játszóterek meg ilyesmik?
2018. febr. 1. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Mert hülye. Egy munkahely nem bölcsőde.

Ismerősöm munkahelyén is ez van, igaz ott nagyobb gyerkőcökkel. Anyuci elvonul dolgozni, a gyerekek meg rohangálnak, ordítoznak mint az állatok.

Szerintem kérd meg őket, hogy ne hozzák be a babájukat. Mondd meg őszintén, hogy zavar, nem tudsz tőlük dolgozni. Ha ez nem használ, szólj a főnöködnek. Neki joga van gyerekeket kitiltani a munkahelyről.

2018. febr. 1. 21:58
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem se kéne bevinni ilyen formában a kisgyereket meg babát munkahelyre. Az más, hogy valaki beviszi megmutatni a munkatársainak a kisbabáját élőben (hiába van fb az mégse ugyan az) ÉS aztán hazamegy a babával együtt.
2018. febr. 1. 21:59
 5/17 A kérdező kommentje:

Igen, csak hát tudod mi van: ha szólsz akkor te leszel a szívtelen gonosz bunkó aki nem értékeli a kis édesdrága prüntyőkéket.

Nekem soha eszembe nem jutott volna, hogy fogjam a gyereket és bevigyem a munkahelyemre és a kezébe adjam mindenkinek aki elém kerül, vagy odatoljam a másik arcába, hogy mondjon 1-2 elismerő szót. Főleg nem influenzaszezon közepén.

2018. febr. 1. 22:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze az megint más, hogy fogja az anyuka és elmegy a munkahelyre egy séta alkalmával és megmutatja 1-2 embernek aztán 5 perc múlva megy tovább. De most az a módi, hogy bemegyünk babakocsistul mindenestül, az asztalra kiterítjük a plédet mert az lesz a pelenkázó, a konyhába az üvegeket, a gyereket addig fogja valaki, aztán elvagyunk ott 1-2-3 órát. Mikor már nagyon üvölt a bébi, akkor szép lassan összecsomagolunk és hazamegyünk.
2018. febr. 1. 22:06
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez igaz de vállald fel! Bunkóci anyucik persze puffogni fognak, de ne törődj velük. Nézz a szemükbe és bátran mondd meg. Mi itt hiába értünk egyet veled, attól még nem lesz jobb.

Amúgy érdekes egy munkahely lehet, ahol ráérnek munkaidőben babázgatni. Nálunk a férfi főnök úgy vágná ki a kismamát babakocsistul, hogy Pusztafütykösig repülne.

2018. febr. 1. 22:07
 8/17 anonim ***** válasza:
2%
Az oke, h teljes munkanapra NE, de azon kivul Nem tudom miert faj neked, ha esetleg vki beviszi a kisbabajat megmutatni, es kb fel ora/ora utan mennek. Gondolom kb evente/2evente van ilyesmi max, emiatt tenyleg felesleges karogni, mert te leszel az utalatos pcsa... jogosan. :D
2018. febr. 1. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Munkahelyre szerintem se célszerű bevinni.
2018. febr. 1. 22:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én korábbi munkahelyemen is volt, hogy bevitték megmutatni, de nem maradtak sokáig, max. 1-2 órát.

Hosszabb időről még nem hallottam, hogy bölcsinek-ovinak nézzék a munkahelyet, de azért az nem célszerű. Szaladgálással, lármával jár egy kicsi gyerek, zavaró a munkavégzésben.

Mostanában inkább kutyát szokás bevinni, tapasztalataim szerint.

2018. febr. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!