Szerintetek így állt bosszút?
évekkel ezelőtt nyertem egy szakmai fődíjat.
az a kollégám, aki a 2. díjat nyerte, tavaly felvette velem a kapcsolatot, és a cégénél állást ajánlott.
tudni kell, hogy bár egy szakmában dolgozunk, de soha nem voltunk korábban közvetlen munkatársak, a díjátadón találkoztunk először, majd egészen tavalyig szintén nem volt kapcsolat köztünk.
szóval állást ajánlott, jó szakmai feltételekkel.
én ennek nagyon örültem, és elfogadtam.
eltelt pár hét, mert külföldön voltam, és megbeszéltük, hogy mikor kezdek.
ám amikor mailben/telefonon kerestem, egyszeráűen nem reagált az üzeneteimre.
még amikor külföldön voltam, akkor is váltottunk mailt, amiben megerősítette, amit korábban telefonon mondott, hogy alig várja, hogy együtt dolgozzunk, és örülnek nekem.
majd pedig a találkozót már nem tudtam egyeztetni vele, mert semmire nem válaszolt.
a cég megvan, a telefon hol kinyomva, hol kicsöng, számomat ismeri, hiszen azon hívott, mégsem veszi fel, nem hív vissza.
mailekre nem válaszol, de a mail címe él.
facebookos üzenetemet nem nyitotta meg, de amúgy aktív face-en.
nagyon elkeseredtem, hiszen számítottam erre a munkára, ehhez igazítottam, ennek rendeltem alá mindent, amióta csak felhívott, amíg közben még pár hétig külföldön voltam,már akkor elkeudtem dolgozni a projekten, amit egyeztettem vele, és amihez nagy reményeket fűztünk.
de a projektet nem tudtam leadni, hiszen eltűnt, mint a kámfor.
barátaim szerint ez egy átverés, szívatás, bosszú volt (nevezzétek, ahogy tetszik), magyarán ők azt gondolják, hogy valamilyen szakmai féltékenység állhat a háttérbe.
ha én nem vagyok, ő nyeri a fődíjat annak idején, és tudta, hogy most is izgalmas projekten dolgozom, ami végső soeon az ő cégüknek hozott volna dicsőséget, ha elkezdek nekik melózni.
utalt is rá, hogy ösztöndíjra akarnak jelölni.
mi lehet az ok?
szerintetek is tudatos kicseszés?
nem térek magamhoz azóta sem.
teljesen irreális, ami történik.
te miről hadoválsz, idióta? én még decemberben is ráírtam, hogy megpróbáljak választ kapni a kérdésemre, hogy mi van.
azóta folyamatosan vártam a válaszát, és agyaltam a megoldáson.
közben jöttek az ünnepek, és most, januárban tudok lépéseket tenni.
és többet ne írogassál nekem, mert a rosszindulattól és csesztetési szándéktól idáig bűzlesz.
nem a rendőrséghez fordulok (bűncselekmény), de neked a szövegértelmezés se megy, hanem a szakszervezethez, és az etikai krédónk elmarasztalja az ilyen viselkedést.
lécci, ne írj többet.
segg fej vagy, és boldogítsál mást.
Milyen rendőrség? Szerintem veled valami nagyon nem OK. Szerinted ha próbaidő alatt is indoklás nélkül bármelyik pillanatban felmondhat neked a munkáltató, akkor szerinted ha egy állásajánlattól indoklás nélkül eláll, akkor miért marasztalná el őt az a híres szakszervezet?
Azért csak mert te felszívtad rá a taknyodat?
Elhajtanak mint a magzatvizet!
Hülye kérdező, már megint nem tudtam meg, hogy mi a történet vége! Csak az idióta veszekedésedet olvashatom!
Te is azok közé tartozol, akiknek lenne rá lehetősége, de csak azért sem állnak elégséges bosszút. Ezzel csak az ilyen sęggfejeket pártoljátok, motiváljátok, mint aki veled is kiszúrt. De Te inkább neki adsz sikerélményt, hogy majd még más is szenvedjen, akiket szivat!! =(
Bűnösök közt cinkos, aki hallgat (avagy tétlen)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!