Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van más is, akit idegesít, ha...

Van más is, akit idegesít, ha valakinek kényszere van minden érdekességet elmesélni?

Figyelt kérdés
Nem tudom jobban megfogalmazni a fő kérdésben. Most kis dolgokra gondolok. Van egy kollégám (igazából felettesem, így nem akarok vele összeveszni), akivel nem vagyunk rosszban, de jóban sem. Ha ott vannak mások is, velük beszél inkább, de ha még csak én vagyok ott, velem. És szerintem azért teszi, mert muszáj valakivel beszélnie. Nem úgy értem, hogy sokat beszél, hanem hogy minden baromságot megoszt másokkal. Pl. követ egy macskás facebook oldalt, és mindig elmondja, mit csinált a macska. Szépen mondva is szarok rá. És mindenféle dolgokat. Hogy X énekes, akit nem is szeretek/ismerek, új albummal jön ki, most olvasta. Nem akarok érzéketlennek tűnni, alapvetően szívesen meghallgatok másokat, akik szeretnének beszédbe elegyedni, de csak akkor mondja ezeket nekem, ha más nincs. Ezért hiszem, hogy egyszerűen csak szómenése van. Mindenképpen elmondja, hogy most látott valamit a gazellák párzásáról.
2018. jan. 7. 16:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. jan. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!