Van más is, akit idegesít, ha valakinek kényszere van minden érdekességet elmesélni?
Gazellák párzása is jobban érdekelne, mint amit sok anya, nagymama rám önt. Hosszú ideig ecseteli, milyen zseni a gyerek. Köszönni nem tud, földhöz vágja magát a boltban, de nem számít, már óvodában ismeri a szorzótáblát, folyékonyan olvas, de úgy eszik, mint a disznó, nem öltözik egyedül, nem alszik egyedül, pedig már iskolás.
Megnyugtató, hogy nem kell aggódnunk a jövő miatt, mert a sok zsenipalánta minden problémánkat megold.
Csak az a baj, hogy ez engem rohadtul nem érdekel. Észre sem veszik, hogy untatnak, hiszen most terjesztik fel a gyermeket Nobel-díjra, az a piti téma, hogy idegesítőek, nem szegi szárnyukat, hogy az egekbe emeljék drága kis utódjukat. Nem, nem érzem magam gonosznak, ha valamelyik ősanya éppen felháborodna. :)
Az emberek nagy része már csak ilyen. Szeretik megosztani a másikkal a gondolataikat, élményeiket, tapasztalataikat.
Tulajdonképpen a kérdező maga is ugyanezt teszi, kiír egy kérdést, amiben arról beszél, hogy mások milyenek.
Nyilván más idegesítő témák is vannak, de ez most erről szól.
Utolsó: igen, ez is ilyen, de nem vagy belekényszerítve, hogy elolvasd. érdekelt, ha rákattintottál. Ellenben én nem jeleztem érdeklődést.
De hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak:
Igen, engem nagyon idegesít. 50%-ban emiatt jöttem ki külföldre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!