Ha egy munkahelyen 5 napból nem tudnál lemenni 3-szor ebédelni, vagyis egész nap semmit sem eszek, maradnátok?
Figyelt kérdés
A fizu 120ezer, a társaság nagyon jó, a körülmények jók, ember hiány van és embertelen a munka, egész nap csak hajtasz. Vendéglátás. Jól érzed magad, szereted az ottani embereket de az éhség, fájdalom kicsinál.
MIt tennél?
2018. jan. 5. 19:15
11/14 anonim válasza:
Nehezen hihető,hogy nincs 2*5 perced megenni két szendvicset.Inkább előbb mennék,tovább maradnék annyi idővel,ha lehet így.
Ha abszolút még így sem lehet,váltanék,amint tudnék.
12/14 anonim válasza:
Nekem olyan munkahelyem volt ahol nem engedtek tízóraizni. Én a zsebemben vittem pár falatot mindig.
Beszéld meg a főnökkel, hogy vagy leülsz enni és várjanak a vendégek, vagy a délutánosok jöjjenek korábban, hogy le tudj ülni. Ha ez így nem jó, mond neki, hogy ezt túl sokáig se nem tudod se nem akarod csinálni.
13/14 anonim válasza:
A 120 ezer nem az a fizetés, amiért az ember egész nap étlen-szomjan robotol.
14/14 anonim válasza:
voltam pincérnő, csináltam 12-13 órákat, hogy egész nap egy fél órás szünetem volt, és csak szendvicset tudtam enni. szerencsére nem volt hosszú távon sok ilyen nap egymás után, de nagyon lefogytam abban az időben, a normál súlyomnál 10 kilóval kevesebb lettem, és amúgy sem vagyok egy dagadék. Igyekeztem vinni cerbonaszeleteket a zsebemben, és ahogy akadt alkalom, magamba tömtem, leginkább csak a wc-n tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!