Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az igaz, hogy egy intelligense...

Az igaz, hogy egy intelligensebb ember nem tud főállásban olyan típusú munkahelyeken dolgozni, mint például a vendéglátás?

Figyelt kérdés
Itt most nem a mosogatást meg a konyhán való főzést értem, hanem a vendégekkel való kontaktot, a vendégek kiszolgálását. Egyszerűen nehezebben megy a tuskó, bunkó emberek tolerálása?
2017. dec. 25. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én nem vagyok intelligensebb az átlagnál, de az embereket nehezen viselem, fárasztanak. Szerintem ez személyiségfüggő inkább.
2017. dec. 25. 23:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez személyiségfüggő. Én szívesen csinálnám, mert szeretek visszamosolyogni akkor is, amikor a másik tapló és kedvesen szólni akkoris ha a másik bunkózik. Ez általában meglepi a taplókat én neg nem tudom felvenni a hülyeségeiket.

Kedvtelésből szívesen csinálnám egy darabig. Az idő és a beosztás miatt nem dolgoznék inkább vendéglátásban.

2017. dec. 26. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Én pedig úgy gondolom,hogy van igazság abban amit a Kérdező ír,hacsak nem valami nagyon menő vendéglőre gondolunk.

Egyébként pedig a vendéglátás a legsurmóbb világok egyike.

Ittas,ételszagú,bagószagú,nyomuló,jópofáskodó bunkó pr0lik világa,akiknek a Maslow piramis legalsó szintje fölött maximum a vendéglátás suttyó köre jelent egy kis felemelkedést.

2017. dec. 26. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy intelligens ember tudja kezelni a hülyéket.
2017. dec. 26. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:

14

Csak hogy egy intelligens ember nem fogja az idejét meg az energiáját hülyékre meg tahókra pazarolni,hanem normális munkát fog végezni.

2017. dec. 26. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:
"Csak hogy egy intelligens ember nem fogja az idejét meg az energiáját hülyékre meg tahókra pazarolni,hanem normális munkát fog végezni." - Van az a pénz, persze nem biztos, hogy a vendéglátásban, de magasabb körökben is vannak hülyék meg tahók.
2017. dec. 26. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Intelligens embernek nincs az a pénz,hidd el.Hogy miért?

Mert az intelligens ember meg tudja találni a neki megfelelőt.És miért?

Mert intelligens ahhoz,hogy megtalálja.

Ahol van is pénz,és nincs tahó.

2017. dec. 26. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Szépen hangzik ez, de van, mikor nincs más lehetőség, és olyan munkát kell végezni, ahol hülyéket kell elviselni. Arról nem is beszélve, hogy hülyék tényleg midnenhol vannak. Nincs olyan, hogy valaki leéli az életét nyugiban.
2017. dec. 26. 19:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Ismerek sok pénzt kereső intelligens embert, aki úgy mellesleg emberekkel áll kapcsolatban, és nagy cégek között köt üzleteket. Még neki is van dolga hülyékkel.
2017. dec. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!