Emberek, akik idegenforgalmi műsorokat készítenek, utazással kapcsolatos magazinokat szerkesztenek, vagy műsorvezetőként dolgoznak egy utazással kapcsolatos riportmagazinban, ti hogy kaptátok meg ill. szereztétek meg az állásotokat?
Minden vélemény és tapasztalat, személyes tapasztalat ,benyomás, siker, vagy ( sajnálatos bukás) érdekel!Pozitív , negatív egyaránt!
Ha csatornát ill. magát a műsort is leírjátok azt külön megköszönöm!
Előre is köszönök minden választ!
Kérdező, nagyon arrogáns vagy.
Nem negatív értelemben írtam a hozzászólásomat, inkább őszintének mondanám.
Gondoltam elbeszélgetünk, ha ennyire érdekel a téma, de ezekután jobb is hogy nem tártam eléd mindent.
Ne csodálkozz hogy ennyire zárt a szakma. Pont a magadfajta miatt van. Nagyon sokan jönnének be nagy arccal, hogy majd ők...
De hála az égnek ez nem így megy.
Ne várd hogy bárhová is bekerülsz a megfelelő kapcsolatok nélkül.
Márpedig ha ennyire pöccensz, akkor nem fogsz semmilyen értékelhető kapcsolatot kialakítani ebben a világban. De ez nem is baj. Két mondatból látni hogy kinek való ez az út és kinek nem.
jólvan, habár elgondolkodtattál, és kiváncsi vagyok most a válaszodra:
honnan tudod hogy nagy az arcom, amikor ez egy anonim oldal?
És nem tártam ki eléd mindent? Ez alatt mire gondoltál?
UI: ha azokra gondolsz, akiket leírnak a bulvárban/ vagy hogyan kerültek be és ki által és mit kellett érte tenniük,akkor elárulom, hogy ez számomra nem új keletű történet, én is olvastam és hallottam már nem is egyszer.
A híres kapcsolatokról meg annyit hogy én is így jutottam be a munkahelyemre, szóval ezt sem kell bemutatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!