Pofátlanság a szünet után, jan.2-án felmondani? Próbaidő.
Felvesznek egy másik, számomra sokkal ígéretesebb pozícióba, azonban csak január 4. v. 5-én kezdenék ott, ahogy megkapom a kilépő papírjaimat. Pofátlanság vajon a munkáltatóval szemben, hogyha már a karácsonyi szünet előtt tudtam, hogy fel fogok mondani, én mégis "kihúzom" a szabit még?
Illetve még 27-én bemegyek, mivel nincs elég szabim, de akkor meg kb rajtam és kollégámon kívül senki nincs benn, szóval hiába mondanám, hogy jövő héttel kilépek, senki nem tenne intézkedéseket ez ügyben. Se főnök nincs, se munkaügyis dolgozók.
Ami fontos, hogy próbaidőn vagyok ,tehát lényegében akármikor léphetek, csak ez így lehet kellemetlen is. Nekik, értelemszerűen, mivel eleve hazudtak rengeteg mindenről, már eleve az óraszámmal problémák voltak az első héten. Azóta keresgéltem.
Mi lenne a korrekt lépés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!